👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to był facet, najpierw gej, później transwestyta lesbijka i teraz to hahaha
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dla kretynów, którzy potrzebują lektora bo napisy to za mało:
- Kretynka z filmiku nie uprawiała seksu z psem świadomie, tyle co głupi zwierzak dobierał się do niej w nocy gdy spała.
Ale tytuł chwytliwy przyznam. Pierdyliard wyświetleń gwarantowany.
- Kretynka z filmiku nie uprawiała seksu z psem świadomie, tyle co głupi zwierzak dobierał się do niej w nocy gdy spała.
Ale tytuł chwytliwy przyznam. Pierdyliard wyświetleń gwarantowany.
Up
Jaka ona? po samym szpetnym ryju widać że to facet pokroju Krzysia Bęgowskiego.
Znów lansuje się osobę, która najwyraźniej między uszami ma tunel powietrzny.
Jaka ona? po samym szpetnym ryju widać że to facet pokroju Krzysia Bęgowskiego.
Znów lansuje się osobę, która najwyraźniej między uszami ma tunel powietrzny.

Jak myślicie, że samotne laski mają duże psy jedynie do obrony to się zastanówcie jeszcze raz

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie