👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up janlew niedługo się zdziwisz bo ubecja w akcie zemsty za emerytury opublikuje listę pederastów w PIS.
Oj będzie śmiesznie. Obstawiam, że turbopedałami są prezes, piotrowicz i ziobro.
Oj będzie śmiesznie. Obstawiam, że turbopedałami są prezes, piotrowicz i ziobro.
Velture napisał/a:
Założę się, że typek nie miał silnego męskiego wzorca w domu. Większość pedałów i innych transów pochodzi z rodzin gdzie nie było ojca aby mógł naprostować.
...
Zgadzam się z Tobą w 100%. Dlatego od zawsze twierdziłem, że homoseksualizm to choroba psychiczna, spowodowana brakiem jednego z rodziców.
Wszyscy znani geje pochodzą z rodzin gdzie najczęściej ojciec odszedł od matki lub ojciec był alkoholikiem olewającym dom, dzieci, rodzinę.

@Abraxus
Homoseksualizm to dewiacja bez dwóch zdań.
Wg. mojej wiedzy ok. 90% homoseksualistów nabywa to w dzieciństwie/młodości. Lecz nie tyle z braku ojca w rodzinie, co raczej zbyt surowego, nie mającego nigdy czasu dla syna, zimnego i na karcącego bez powodu. Ojca, który nie dał synowi prawdziwej ojcowskiej miłości, przez co syn zaczyna jej szukać u innych facetów, dając im w zamian dupy.
Homoseksualizm to dewiacja bez dwóch zdań.
Wg. mojej wiedzy ok. 90% homoseksualistów nabywa to w dzieciństwie/młodości. Lecz nie tyle z braku ojca w rodzinie, co raczej zbyt surowego, nie mającego nigdy czasu dla syna, zimnego i na karcącego bez powodu. Ojca, który nie dał synowi prawdziwej ojcowskiej miłości, przez co syn zaczyna jej szukać u innych facetów, dając im w zamian dupy.
@up
A jak jest typ pedała, który nie daje dupy tylko rżnie innych pedałów w dupę? Możesz wykonać portret psychologiczny takiego pederasty?
Gdzie nabyłeś tę wiedzę?
Fronda? Skandale? Terlikowski? Wiem. Piszesz tak szczegółowo... może osobiście znasz taki przypadek?
A jak jest typ pedała, który nie daje dupy tylko rżnie innych pedałów w dupę? Możesz wykonać portret psychologiczny takiego pederasty?

Gdzie nabyłeś tę wiedzę?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie