👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misiek_KRK napisał/a:
A to nie ta sama aktywistka - gej
sadol.pl/historia-pewnego-niezrowazonego-psychicznie-vt456124.htm
Obrazek
Tak ta sama przecież pisałem wcześniej

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

radek225 napisał/a:
Zamiast stawiać teorię, polecam obejrzeć:
Dla nich to tylko kolejny dowód, ze ewolucja nie działa - bo przecież nie usuwa genów pedalstwa ze zdrowej katolickiej tkanki społecznej

Velture napisał/a:
Mogę ci wytatuować na czole napis KOSMITA ale dalej będziesz człowiekiem a nie kosmitą.
Generalnie słuszna uwaga, ale jak w tej sytuacji interpretować obojnactwo (dobrze medycznie udokumentowany temat)?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
czytałem prace naukowe o badaniach nad bliźniakami jednojajowymi - czyli o osobach które mają IDENTYCZNE DNA - i homoseksualizmem.
Nie mają identycznego. Bardzo podobne - fakt, ale nie identyczne. Polecam sobie obejrzeć materiał, bo rozważane są różne powody - m.in. podnoszone jest to dlaczego w przypadku bliźniaków jednojajowych jedno dziecko może być homo, a drugie nie.
Odpowiedzią jest według tego gościa epigenetyka - czyli aktywacja różnych zestawów genów ze współdzielonej puli.
Przykład użyty w materiale jest całkiem niezły i mówi coś takiego:
Jeżeli porównać zestaw genów bliźniaków jednojajowych - to można powiedzieć, że oboje mają taką samą książkę kucharską - ale to nie znaczy że idąc na przyjęcie do jednego i drugiego zobaczysz te same potrawy na stole.
Zatem prosty wniosek jest taki - że na homoseksualizm wpływają zarówno czynniki środowiskowe, jak i DNA. Po prostu w przypadku niektórych genotypów homoseksualność jest bardziej prawdopodobna.
Velture napisał/a:
Były przypadki gdzie jeden z bliźniaków był pedałem a drugi nie. To jasno i klarownie wyjaśnia tę kwestię.
Pewnie czynniki środowiskowe były w ich przypadku skrajnie różne

Abraxus napisał/a:
@up
A jak jest typ pedała, który nie daje dupy tylko rżnie innych pedałów w dupę? Możesz wykonać portret psychologiczny takiego pederasty?![]()
Ja się nie znam.
Może spytaj ojca, ewentualnie może twój matka będzie wiedział?

Abraxus napisał/a:
Gdzie nabyłeś tę wiedzę? Piszesz tak szczegółowo... może osobiście znasz taki przypadek?
M.in. z "Cosmopolitan".
Kiedyś był wywiad na 4 albo 5 stron z jakimś znanym seksuologiem (ani Lew-Starowicz, ani Samson). Prowadziła go redaktorka naczelna.
Nie mam pojęcia, jak w ogóle przeszło to przez cenzurę, bo ten lekarz dosłownie "rozszarpał" redaktorkę.
Każdy politycznie-poprawny i homopozytywny pseudo argument dziennikarki rozbił w puch podając masę bardzo wiarygodnych przykładów.
Oprócz tego w USA działa ruch "uzdrowionych" homoseksualistów. Kiedyś też czytałem parę ich świadectw.
Jest to ruch najbardziej znienawidzony przez homolobby w USA, bo podobno "nie ma większego wroga dla homolobby, jak wyleczony homoseksualista".
Rzeczywiście, kiedyś poświęciłem sporo czasu na czytanie o homoseksualizmie.
Mając maleńkie dzieci, chciałem się dowiedzieć jakich zachowań i błędów należy unikać, aby nie wychować syna na homoseksualistę.
W wielkim skrócie kwintesencja zaburzeń psychicznych, które lewactwo chce podciągnąć pod pseudonaukową terminologię "orientacji seksualnej", czy "płci".
Płeć to określenie jednego z dwóch zestawów chromosomów.
Orientacja seksualna to preferencje wyglądu osoby płci przeciwnej pod kątem wszyscy wiedzą jakim.
W serduszku mi się ciepło robi, jak widzę naczelne lewactwo sadistica zajadliwie spamujące postami ze strachu przed prawdą.
Słychać wycie? Znakomicie.
Płeć to określenie jednego z dwóch zestawów chromosomów.
Orientacja seksualna to preferencje wyglądu osoby płci przeciwnej pod kątem wszyscy wiedzą jakim.
W serduszku mi się ciepło robi, jak widzę naczelne lewactwo sadistica zajadliwie spamujące postami ze strachu przed prawdą.
Słychać wycie? Znakomicie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie