Kreatyna i się uda
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
jak dla mnie to kretyna... można się fajnie wyrzeźbić bez takich specyfików
@ blade ziele odżywki są po to żeby z nich korzystać. Samochodem też nie będzięsz jeździł bo da się wszędzie dojść na piechotę ?
*będziesz
*będziesz
@ up wiesz jakie miałbym wykoksane nogi wtedy? jestem zdania, na własnym przykładzie mówię, że można się fajnie wyrzeźbić bez tego
@ rafał170487 mow co chcesz ale ja i tak wiem ze te gowno szkodzi zdrowiu ;P lepiej jakas sensowna dietę ustawić sobie niż się truć nie wiadomo czym ;]
Blade ziele napisał/a:
jak dla mnie to kretyna... można się fajnie wyrzeźbić bez takich specyfików
Tylko ze kreatyna to rzeby raczej nie daje
@ up no prawda prawda, może niezbyt dokładnie odniosłem się do tematu. po prostu jestem nieufny do tychże specyfików
no i up up jednak atletyczna figura bardziej mi odpowiada niż wykoksany pekiet mięśni do oporu
no i up up jednak atletyczna figura bardziej mi odpowiada niż wykoksany pekiet mięśni do oporu
@wszyscy co o kreatynie
1mg kreatyny wiąże ze sobą 50mg wody, żeby brać kreatynkę trzeba po 1) przynajmniej już trochę ćwiczyć, nie na zupełnego suchara (chyba że dobra dieta i monohydrat kreatyny) kreatyna wiąże se sobą wodę, daję to w mięśniach bardzo dobre wyniki - rzeźba + siła (przy wodzie mięsień lepiej się dotlenia). naturalnie człowiek ma kreatynę we własnym ciele ale jest jej zdecydowanie za mało by mocno ćwiczyć i mieć efekty, dlatego się bierze kreatynę by wyrównać jej poziom w organizmie i było jej wystarczające.
1mg kreatyny wiąże ze sobą 50mg wody, żeby brać kreatynkę trzeba po 1) przynajmniej już trochę ćwiczyć, nie na zupełnego suchara (chyba że dobra dieta i monohydrat kreatyny) kreatyna wiąże se sobą wodę, daję to w mięśniach bardzo dobre wyniki - rzeźba + siła (przy wodzie mięsień lepiej się dotlenia). naturalnie człowiek ma kreatynę we własnym ciele ale jest jej zdecydowanie za mało by mocno ćwiczyć i mieć efekty, dlatego się bierze kreatynę by wyrównać jej poziom w organizmie i było jej wystarczające.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie