Główna Poczekalnia (7) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Hołd dla dzewczynki
konto usunięte • 2013-05-26, 11:49
Witam chciałbym pokazać niezwykłe zdjęcia na którym lekarze oddają hołd 8-letniej dziewczynce, która zmarła na skutek obrażeń głowy. Jej organy ocaliły 4 inne życia.

Namawiam do podpisania stosownego oświadczenia
Nigdy nie wiadomo kiedy trafisz na harda
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
herbalix 2013-05-26, 16:45
ile tu znawców od przeszczepów
Zgłoś
igla_sanok 2013-05-26, 16:46
Zgoda nie jest potrzebna w Polsce, potrzebny jest tylko pisemny zakaz ktory nie pozwala na pobieranie narzadow
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 17:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 17:55
nie składaja hołdu tylko koperta z łapówka jednemu spadła
Zgłoś
GloomyUndertaker 2013-05-26, 18:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 19:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 21:24
Oddaję krew, jestem zarejestrowany jako dawca szpiku, podpisałem i noszę oświadczenie, że chcę żeby zabrano moje organy po śmierci. Dlaczego? Bo nie lubię ludzi, a to świetny sposób żeby ktoś się dłużej męczył swoim marnym życiem:D
Zgłoś
POPISowyNumer 2013-05-26, 21:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 22:24
Zgłoś
PLpunk 2013-05-26, 22:40 1
Zgłoś
diufak 2013-05-26, 23:00
Zgłoś
oldwin 2013-05-28, 1:52
widzę że większość nawet tego nie wie.. ale nie pobiera się organów od zmarłych.. aby pobrać cokolwiek "ciało' musi żyć (krążenie itd.) jedynym warunkiem jest stwierdzenie śmierci mózgu..
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem