Historia kumpla.
Jego znajomi przyjechali z Holandii do Polski autem. Kumpel kilka razy to auto pożyczał i jeździł. Pewnego razu zauważył, że obok popielniczki leży pakiet z kilkoma pigułami. Dzwoni do tamtych:
- Ej tu wam się piguły walają, a ja z tym jeżdżę!
- O k🤬a, zapomnieliśmy. A weź zajrzyj do schowka.
Zagląda, a tam...
- Ja p🤬lę!
Wielki, długi, gruby blant.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-24, 12:13
a polaczki sie jarajo
Ja kupiłem auto, od jakieś babki. Byłem 4 właścicielem. Na przeglądzie, koleś sprawdzał ważność gaśnicy i zza nie wypadła torba z około 100 gramów zielska. Pominę te nasze spojrzenia i tą krępującą ciszę. Dodam jeszcze tylko, że to zielsko było stare i suche jak pieprz. Zjaraliśmy te 100 gramów we 3 i była tylko lekka bania.
Lares86,
Tyle kolego to jest 99g, mówisz że spaliliście 100g na 3? Przecież palilibyście to z miesiąc najmniej. Więc nie wciskaj głupoty nie każdy jest taki ciemny i da sobie wmawiać bajki.
W 1 wieczór może maksymalnie spalilibyście 3-4 w porywach do 5g ale byście się pożygali z dymu.
Także dalej opowiadaj te bajeczki ala Disney
100 gram we 3 , na raz ja jebie to snop dog nie da wam nawet rady.
konto usunięte
2014-02-24, 16:33
ma ktoś dobry sztof na śląsku?
@jbone
Mam dwa wiadra, mogę je podzielić na ~20 sztofów.
konto usunięte
2014-02-24, 17:09
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
@jbone
Mam dwa wiadra, mogę je podzielić na ~20 sztofów.
nie sądzę.
Lares86,
Zjaraliśmy te 100 gramów we 3 i była tylko lekka bania.
Po tym co czytam wnioskuje że zjaraliście 100g na raz, bo była lekka bania. LEKKA BANIA jest to liczba pojedyńcza jeśli tak to wgl można nazwać. Więc na przyszłość lepiej składaj zdania a nie potem się wykręcaj jak potłuczony.
@jbone
Rzeczywiście, wdał się błąd. Dwa wiadra po 15 litrów dają w sumie 24,4 sztofy.
od kiedy bongman wyraza sie przychylnie o wsytrzykiwaczach manihuaniny?? jeszcze historia kumpla.. Matko z córko!!
wrzuciłeś tu jakieś narkomańskie gówno i myślisz, że będziesz fajny sosnowcu?