Sam nie wiem czy lepiej by mi było w tym lewackim piekle czy w KRLD.

J🤬e ćpuny.Większość tych dup by wyj🤬 jak szmaty bo są całkiem całkiem ale potem c🤬ja wrzątkiem trzeba by było wyparzać.A Typ na końcu powykręcany że o ja p🤬lę w sumie nie tylko on...
biedny naród ...
-Nicolas Gomez Davilla
podpis użytkownika
"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"-Nicolas Gomez Davilla
hardcore gabber a nie żadna pralnia mózgów, wbrew pozorom ludzie którzy chodzą na hard imprezy chodzą właśnie dla muzy jaką kochają a nie jak u nas na disko by poderwać laski
podpis użytkownika
Gabber 4 life

@2up: Zawsze można słuchać na słuchawkach. Też lubię HC, ale w życiu bym nie poszedł na tą pralnię dla ćpunów. Oni tam łażą chyba tylko dla dragów. Poza tym, teraz HC to już nie to samo. Tylko Komarovsky jest w miarę znośny, przynajmniej z tych, co miałem okazję słyszeć, bo bardziej się w to zagłębiać już nie miałem siły.
To jest k🤬a to, reflektorem prosto w oczy a oni źrenice jak talerze satelitarne. Jakby dobrze się ustawili na wschód to by mogli odbierać audycje ojca rydzyka... he he he
A całości dopełnia ten holenderski, który sam w sobie już dziwnie brzmi, a co dopiero na rauszu itp.

Jebac wiatraki.
Gabba dobre bylo, bardzo lubilem jako szczeniak w latach 90tych.
Nawet to odmozdzone nap🤬lanie bylo lepsze od dubstepu. Wszystko jest lepsze od dubstepu. Wszystko co nie jest drum and bassem bije c🤬jem.
Gabba dobre bylo, bardzo lubilem jako szczeniak w latach 90tych.
Nawet to odmozdzone nap🤬lanie bylo lepsze od dubstepu. Wszystko jest lepsze od dubstepu. Wszystko co nie jest drum and bassem bije c🤬jem.

A tak na marginesie - techno nie jest muzyką, ponieważ ta składa się rytmu, melodii oraz harmonii.
Jak ktoś potrafi zanucić techno-melodię to niech nagra i się podzieli
W praktyce techno jest tym samym co j🤬ie kijem w pusty pień, które uskuteczniali nasi pra-pra(...) przodkowie. Tylko nagłośnienie lepsze
Jak ktoś potrafi zanucić techno-melodię to niech nagra i się podzieli

W praktyce techno jest tym samym co j🤬ie kijem w pusty pień, które uskuteczniali nasi pra-pra(...) przodkowie. Tylko nagłośnienie lepsze