Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Homo-aktywista nagrodzony przez Obamę jest pedofilem!
M................9 • 2013-12-09, 19:37
Nagrodzony przez prezydenta Baracka Obamę znany aktywista gejowski został oskarżony o pedofilię.

Osiemnastoletni Caleb Laieski, bo to o nim piszemy, jest homoseksualistą i znanym działaczem gejowskim. Był także doradcą burmistrza Pheonix (USA) w obszarze „różnorodności”. Został nagrodzony przez Baracka Obamę za „walkę z homofobią” oraz był gościem na zorganizowanym przez Obamę dla aktywistów gejowskich obiedzie.

Obecnie prokuratura oskarża go o pedofilię na 14-letnim chłopcu oraz o kontaktowanie tego chłopca z innym, 43-letnim pedofilem Chrisem Wilsonem. Laieski i 14-latek utrzymywali z nim oraz ze sobą kontakty seksualne.

Wykorzystywany 14-latek miał myśli samobójcze, po których jego matka złożyła doniesienie do prokuratury na wspomnianych dwóch gejów-pedofilów.

źródło: fronda.pl
Zgłoś
htr83 2013-12-09, 19:39 1
a myslałem że będzie coś bulwersującego
Zgłoś
B................g 2013-12-09, 19:42 93
A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany.

Pod żadnym pozorem zboczeń nie nagradzamy.
Zgłoś
a................k 2013-12-09, 19:52
j🤬 pedałów
Zgłoś
B................g 2013-12-09, 19:54 13
aaaaapsik napisał/a:

j🤬 pedałów

No nie wiem... Oni na to liczą.
Zgłoś
ralf87 2013-12-09, 19:57 6
Cytat:

j🤬 pedałów

Zgłoś
premium122 2013-12-09, 20:00
Spokojnie , obejmuje małpe , to pierwszy krok w strone zoofili.

podpis użytkownika

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
F................t 2013-12-09, 20:11 28
Prezydent kraju który nap🤬la dwie wojny na raz dostaje pokojowego Nobla, dzieciojeb dostaje nagrode za walkę w homofobią, zakazują choinek w urzędach, dzieciom pić wodę na lekcjach, a na temat polskich parlamentarzystów z pewnego ruchu politycznego sie nie wypowiadam, bo mają immunitety i smutnych kolegów w garniturach pracujących od 6.00 . Ja p🤬le dokąd ten świat zmierza...
Zgłoś
dzarul 2013-12-09, 20:16 5
No proszę, co za zaskoczenie! Pedały i pedofilia!
Zgłoś
F................E 2013-12-09, 20:19
A czego można się było po murzynie spodziewać?
Zgłoś
P................A 2013-12-09, 22:05 1
Dajta tego pedofila do osądu publicznego to mu wjebie złamanego kija bejsbolowego w dupe żeby drzazgi mu powchodziły. Ale cos mi tez mówi ze ten młody to tez jakiś pedał, bo co jak co ale z taką ciotunią jak na obrazku to przęcietny gimb sobie radzi albo jeszcze bierze kumpli i go leją bez strachu bo pedały mocnych pleców raczej nie mają...
Zgłoś
Pan_Doktur 2013-12-09, 22:07 2
hehe dobre, ktoś kiedyś napisał, że lwia część pedałów to pedofile. Gdzieś przeczytałem o tym jak w latach 70-80 w stanach pedały lobbowały za wykreśleniem zboczenia z księgi chorób, chyba najwyższy czas wpisać ponownie

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
Imper3838 2013-12-09, 22:09 2
Dla ścisłości: nie pedofil ale hebefil. Chyba że w USA określają ich jako pedofile.

Dla mnie to jest jakaś błazenada. Do polityki wpychać ludzi którzy jedynie się wyróżniają orientacją seksualną? No proszę, polityka zamiast być poważną, gdzie rozprawia się o sprawach gospodarczych, dyplomacji, wp🤬lają osoby, którzy jedynie czym się charakteryzują to odmienna orientacja seksualna. To jakaś porażka cywilizacji zachodu.

podpis użytkownika

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
QKLUX 2013-12-09, 22:09 1
Powiedzmy że źródło do wiarygodnych nie należy...
Zgłoś
napalmaster 2013-12-09, 22:10
Wujku Adi wróć ;((
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie