Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
!Timon 2013-01-06, 22:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 23:03 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 23:08
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 23:12
Zgłoś
Dża 2013-01-06, 23:12 3
Zgłoś
anonymousm 2013-01-06, 23:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 23:38
Stoho napisał/a:

Za naszą POLSKĄ dume bojowa zawsze PIWO

A tobie za pisownię - pała!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 23:39 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 23:42 5
Zgłoś
anonymousm 2013-01-06, 23:55
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Naprawdę potrzebujesz takiego bodźca by mieć poczucie własnej wartości? ja jestem już dumny z naszej historii i będę jeszcze bardziej dumny jak niemcy będą się jarać, że jakiś polak powiedział dobrze o jakimś ich rodaku, a nie odwrotnie, czyli tak jak napisałeś, bo niestety potwierdziłeś tylko polskie zakompleksienie i brak dumy narodowej, jaranie się tym, że ktoś nas pochwalił i robienie wszystkiego tak by przypodobać się zachodowi czy to na szczeblu obywateli czy to na szczeblu polityki zagranicznej

Głuptasku, przecież powierzają nam ważne funkcje dla swojej kultury (vide: biennale), więc chyba im zależy na naszej opinii.
Elity już liczą się z Polakami i edukują całość społeczeństwa. (Np. w Dreźnie w niezwykle efektownym Muzeum Wojska Niemieckiego początek ekspozycji to jest atak na Polskę i polskie ofiary. Od tego zaczyna się opowieść o chwale oręża niemieckiego: od bombardowanie niewinnych polskich kobiet i dzieci.)
Elity liczą się i edukują. Ostatnio prezydent Niemiec Gauck powiedział, że Polacy pracują lepiej od Niemców. Prości Niemcy albo się zdziwili albo protestowali, że przecież Siemens, Bosch, Mercedes, Porsche (Porshe?), a polskiej światowej marki nie ma.
No to mi powiedz, kolego, co sprawi, że prosty Niemiec uzna, że liczyć się ze zdaniem prostego Polaka. Polska marka czy polska husaria? Polska innowacja w sztuce i nauce - za pieniądze z Unii? Czy polscy kibole dumni z tego, że są sobą i nikt im tutaj nie będzie mówił?
Jak chcesz podnieść pozycję Polski w świecie i sprawić byśmy byli dumnym narodem pośród innych, a nie dostarczycielem sprzątaczek i kurew.

Ach i przed 9.00 w I programie niemieckiego radia publicznego jest zawsze przegląd prasy światowej. Zgadnij, opinii z jakieogo kraju nigdy nie brakuje?
Zazwyczaj cytują "Rzepę" albo "Wyborczą". Najczęściej obie.
Zgłoś
swiatek 2013-01-06, 23:56
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 23:56
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 0:11 3
Koniec Świata napisał/a:

@Ja-ah-qu-ub-el

Przerysowań? Przecież takie brednie sugerujesz. Jak jesteś taki, k***a, rewolucjonista to zrób coś w sensie politycznym. Tylko pamiętaj, że jak będziesz pie**olił takie głupoty publicznie (bo internet wszystko przełknie) to najprawdopodobniej spędzisz ferie w psychuszce i wcale nie dlatego, że masz rację, tylko dlatego że masz nasrane w czapie. Podobnie jak jeden bohater narodowy z mojego miasta Daniel S., syn radnego z PiS, który organizował pod "Kolumną Zwycięstwa" (poradziecki pomnik) grilla i patriotyczne koncerty hip-hopowe. Chciał obciąć gwiazdę ze szczytu pomnika i malował na nim hasła "Tu jest Polska" i sybol Polski Walczącej. Zasłynął również szaleńczą obroną krzyża pod pałacem prezydenckim, reprezentując moje miasto w dyscyplinie zwanej oszołomią. Wspomniany bohater pomimo ewidentnych problemów z głową nie trafił na obserwację, bo ważny tatuś najprawdopodobniej zadziałał. Mam nadzieję, że podobnie jak Daniel i słynny Staruch masz kogoś kto cię odratuje przed redżymem Tuska.

Grozisz mi śmieciu? Twój tw tata cię nauczył cie takiego radzenia sobie z przeciwnikami? To już było żałosne. Na twoje i innych zwolenników pomników proradzieckich nieszczęście te "głupoty" są zamieszczane w wielu mediach i twoi idole boją się palcem w bucie kiwnąć trzymając się tylko swoich reżimowych mediów, które im dupę ratują, bo jak przychodzi co do czego to dostają w p🤬dę przed każdym sądem. Sprawdź sobie np jak się skończyła sprawa, w które święty TVN podał do sądu tego wariata Macierewicza za stwierdzenie, że telewizję tę założyły WSI

czytaj i płacz:

niezalezna.pl/26383-macierewicz-wygral-w-sadzie-z-walterem

w twojej ulubionej tv nie było, no ale chyba sam rozumiesz
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 0:18
Zgłoś
!Timon 2013-01-07, 0:23 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem