Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
konto usunięte 2013-01-07, 0:23
Koniec Świata napisał/a:

@Ja-ah-qu-ub-el

Twoja paranoja mnie zaskakuje. Sprawdź czy pod łóżkiem nie siedzi jakiś "mój idol z redżymowych mediów". Pewnie gdzieś tam jest i czyha, żeby wsadzić ci ch*ja w dupę jak zaśniesz.

Ja pie**olę.

Niezalezna.pl - najbardziej niezależne media pod słońcem będące w rękach patriotów, którzy mają chrapkę na władzę, ale z racji bycia na bakier z rozumem nie potrafią tej władzy zdobyć.

Nie ma sensu dłużej tego ciągnąć. Rozumiem, że gdy czytałem artykuł na brytyjskim portalu, gdzie redaktor dziwił się i krytykował naszą nową umowę gazową to też była sprawka Kaczyńskiego...i kto tu ma paranoję? Zresztą na starość, czyli za jakieś 50 lat zobaczymy kto miał rację. Nawet chciałbym, żebyś to Ty miał rację w sprawie tej wspaniałomyślnej UE, ale jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś komuś coś dał za darmo...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 0:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 1:29 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
frk' 2013-01-07, 1:31 1
Tyle rzucania miesem, tyle tekstu, tyle narzekania/chwalenia, a w tej calej dyskusji nie zobaczylem ani jednej propozycji zmian (czegos konkretnego), moze przeoczylem, ale watpie. Nawiasem mowiac nie ma to jak wyzywac ludzi ktorych sie nie zna od z🤬bow etc. i jednoczesnie przekonywac ich, ze masz racje i miec nadzieje, ze Cie popra. Z calym szacunkiem, ale w ten sposob Polski sie nie zmieni, a jedynie narobi sobie wrogow.
To tak jakby probowac kogos przekonac zeby dal Ci (symboliczne) dwa zlote zebys mogl je zainwestowac rzucajac na niego obelgi, mowiac mu jaki jest glupi, a na koncu powiedziec prosze daj mi 2 zlote to je pomnoze. Osobiscie nie bardzo byl bym chetny do dalszego sluchania... Ot takie porowaninie w ramch "kultury" dyskusji.

Jedynie !Timon - moim zdaniem - wskazal bardzo wazny problem w jednej z wypowiedzi. Od najmlodszych lat jestesmy uczeni, ze w Polsce jest kicha i nie da sie nic osiagnac bez ukladow. To dosc skutecznie zabija kreatywnosc na kazdej plaszczyznie zycia i juz na starcie mentalnie przyzwyczaja nas to zycia na nizszym poziomie, a skoro czlowiek jest juz do czegos przyzwyczajony to nie bedzie pracowal na wiecej, umieraja w nim aspiracje na rozwoj. I tak od jednostki az po cale panstwo. Nawet ten temat jest tego przykladem. Przeczytajacie sobie to jeszcze raz - jest wielki natlok przykladow na to, ze jest do dupy, a nie ma zadnej alternatywy. Przecietna osoba po przeczytaniu tego bedzie miala dosc i po prostu wroci do smiesznych tematow jeden link dalej na tym forum.

Zalecam wiecej inteligentnej akcji zamiast mowienia w eter. Wysuwania konkretynch propozycji zamiast opisywania tego co jest. Bo w miedzyczasie gdy my tu sobie biadolimy o tym jak jest inni planuja przyszlosc i zaczynaja wprowadzac ja w zycie dla naszych jeszcze nienarodzonych dzieci i wnukow.

Nie wiem jaka postawe maja uczestnicy tej dyskusji na co dzien, ale osobiscie proponuje promowac mysl:
“He who says he can and he who says he can’t are both usually right.” Confucius
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 1:49
Zgłoś
ocjokrakow 2013-01-07, 1:56
Od siodeł husarii po zmywak w anglii...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 2:32
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 2:56
@up

Dla ciebie "skończyć jak Grecja" oznaczało, być na podobnym miejscu w rankingu? Dla mnie skończyć jak grecja oznacza bankructwo lub bycie na krawędzi bankructwa, masy ludzi na ulicach, zamieszki, płonące samochody i budynki...

Ten ranking nie pokazuje tak naprawdę niczego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 3:21 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 4:04
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 4:25 1
Koniec Świata napisał/a:

To co teraz mamy, jakiekolwiek by to nie było w porównaniu do tej zajebiscie bogatej Grecji czy Hiszpanii, jest dzięki temu, że Polacy nie słuchają takich ujadaczy i wichrzycieli tylko pracują jak normalni ludzie.

dokładnie. ja jebie
Zgłoś
anonymousm 2013-01-07, 7:13
Zgłoś
!Timon 2013-01-07, 8:28 1
Z tym dawaniem Polsce przez UE zacytuje klasyka:

"Rolnik pasie świnię nie dlatego, że ją kocha"
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 9:21
Zgłoś
anonymousm 2013-01-07, 9:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem