Jak co przepraszam za c🤬jowe kolory, ale to nie moje, a właściwie, całujcie mnie w dupę

@Ja-ah-qu-ub-el
Twoja paranoja mnie zaskakuje. Sprawdź czy pod łóżkiem nie siedzi jakiś "mój idol z redżymowych mediów". Pewnie gdzieś tam jest i czyha, żeby wsadzić ci ch*ja w dupę jak zaśniesz.
Ja pie**olę.
Niezalezna.pl - najbardziej niezależne media pod słońcem będące w rękach patriotów, którzy mają chrapkę na władzę, ale z racji bycia na bakier z rozumem nie potrafią tej władzy zdobyć.
@up
"niedługo skończymy jak Grecja"
Ja to już słyszę od jakichś hm... 2 lat. A wcześniej to również była cała masa przepowiedni, że Polacy niedługo będą jeść gówno, że niebo spadnie nam na głowy i że wszyscy Polacy zarażą się pedalstwem, przestaną się rozmnażać i wyginą. Wszystko nam się rozsypie, bedzie ósmy rozbiór... Gdybym brał wszystkie tego typu przepowiednie na poważnie to
@up
Dla ciebie "skończyć jak Grecja" oznaczało, być na podobnym miejscu w rankingu? Dla mnie skończyć jak grecja oznacza bankructwo lub bycie na krawędzi bankructwa, masy ludzi na ulicach, zamieszki, płonące samochody i budynki...
Ten ranking nie pokazuje tak naprawdę niczego.
To co teraz mamy, jakiekolwiek by to nie było w porównaniu do tej zajebiscie bogatej Grecji czy Hiszpanii, jest dzięki temu, że Polacy nie słuchają takich ujadaczy i wichrzycieli tylko pracują jak normalni ludzie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Co do gazu, to ceny są takie wysokie przez typów jak Kaczyńki i Ja-ch*j-itd. Przez was każdy Rosjanin czuje się w patriotycznym obowiązku dopie**olić Polakowi, bo przecież oni tak bardzo nienawidzą Rosjan, że trzeba ich skarcić. Czy to drożej sprzedamy im gaz czy będziemy bez sensu legitymować na ulicy za mówienie po polsku. I znów: tylko dyplomacja kulturą i wymianą naukową może coś tutaj zmienić, a nie wymachiwanie szabelką, bo wam k***a tę rękę z szabelką jeszcze bardziej przytną i będziecie jeszcze śmieszniejsi, budowniczy Wielkiej Wolski.
Polska byłaby wielkim krajem gdyby nie k🤬y twojego pokroju, które cieszą się z 5 euro jałmużny
Z tym dawaniem Polsce przez UE zacytuje klasyka:
"Rolnik pasie świnię nie dlatego, że ją kocha"