Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
konto usunięte 2013-01-07, 10:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
frk' 2013-01-07, 10:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 10:34 1
Cytat:

Heh, gratuluje srodkow perswazji Sam kopiesz pod soba dolek i dajesz powody zeby nie traktowac Cie powaznie. Zanim zaczniesz mowic ze Twoje poglady sa zabijane przez innych radze posprzatac na swoim podworku i nie dawac innym powodow do czepiania sie.

rozumiem, że jedna strona może wyzywać od nazistów, a innym nie wolno nic. To jest ta światowość i równość, zupełnie jak za komuny
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 10:35
@ja-ah-qu-ub-el
żaden polak nie byłby w stanie obrazić husarię ...

co do porównywania szabli husarskiej z katana się nie zgodzę może i katana nie jest lepsza od szabli husarskiej ale na pewno nie jest jakimś "prymitywnym cepem"

po drugie nie można porównywać 2 broni stosowanych w różnych stylach walki
Zgłoś
anonymousm 2013-01-07, 10:38 1
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

będziesz co najwyżej szorował swoją szczoteczką do zębów wychodki w Berezie Kartuskiej

O, to jest właśnie śmiesznie. Ta bezsilna złość, ta niczym nieuzasadniona duma i wysyłanie do obozu koncentracyjnego ludzi, którym możesz naskoczyć i którzy są we wszyskim lepsi od ciebie.

Taka też byłaby polityka zagraniczna Wielkiej Wolski Kartoflanej, taka była już polityka za PIS-u i Anny "Hardkor Negoszijejszyns" Fotygi.
Zgłoś
frk' 2013-01-07, 10:45

rozumiem, że jedna strona może wyzywać od nazistów, a innym nie wolno nic. To jest ta światowość i równość, zupełnie jak za komuny

Ale to Twoj jezyk i sposob wypowiadania sprawia, ze odbieram Cie za osobe agresywna.
Poza tym jezeli uwazasz ze wyzywanie od nazistow jest zle, a robisz to samo tylko ze w druga strone to dajesz sie wciagnac w glupia gre, a do tego dochodzi ten agresywny jezyk i to juz wystarczy zeby nie traktowac Cie powaznie.

Ktos moze miec najlepsze lekarstwo na ekonomie, polityke itp. etc. (mowie tu ogolnie nie odnoszac sie do zadnych wczesniejszyzch pogladow z tego tematu), ale jezeli nie umie przekonac wiekszosci do tego, ba jezeli odpycha swoja osoba osiagnie przeciwny do zamierzonego celu bo ludzie zaczna miec tego dosc lub zaczna sie tego bac etc. Przykladem jest tutaj wizerunek PISu i gdyby nie slabe rzady PO i brak alternatyw ich wyniki wyborcze bylby znacznie nizsze bo sami je sobie psuja.
Zgłoś
!Timon 2013-01-07, 11:07 1
ziom91pl napisał/a:

po drugie nie można porównywać 2 broni stosowanych w różnych stylach walki

O to chodzi, że szablą husarską [podobnież bo niestety nie da się znać na wszystkim] można wykonać dokładnie te same cięcia co kataną natomiast kataną nie wykonasz tych samych ruchów co szablą.
Porównanie katany do cepa to hiperbola.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 12:04
Zgłoś
~Bambi~ 2013-01-07, 12:06
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 12:08
Bambi~ napisał/a:

Jarosław! Polskę zbaw!

typowa reakcja leminga gdy argumentów brak
Zgłoś
~Bambi~ 2013-01-07, 12:10

typowa reakcja leminga gdy argumentów brak

Zawsze jesteś taki poważny i oddany partii?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 12:14
Bambi~ napisał/a:

Zawsze jesteś taki poważny i oddany partii?

reprezentujesz coś sobą poza żałosną ironią i brakiem argumentów?
Zgłoś
~Bambi~ 2013-01-07, 12:18

reprezentujesz coś sobą poza żałosną ironią i brakiem argumentów?

No tak, zapomniałem, że wyznawcy Jarosława nie mogą żartować na jego temat

Z fanatykami i nawiedzeńcami nie dyskutuję nawet. Szkoda czasu

Dla rozluźnienia piosenka

Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 12:20
Bambi~ napisał/a:

No tak, zapomniałem, że wyznawcy Jarosława nie mogą żartować na jego temat

Z fanatykami i nawiedzeńcami nie dyskutuję nawet. Szkoda czasu

Dla rozluźnienia piosenka

szkoda, że nie można rzeczowo podyskutować o pogarszającym się stanie kraju

ps. to twoja dziewczyna? bo poglądy i iq macie zbliżone...

Zgłoś
anonymousm 2013-01-07, 13:00
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem