👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Siłę z tego filmiku czuje nawet przez monitor! Zajebiste emocje, chłopy pokazali klasę.
Rugby - huliganski sport dla gentlemenow
Pilka nozna - gentlemenski sport dla huliganow
Dodajmy ze w czasie meczu toczymy jakby nie patrzac wojne, ale po tym obie druzyny ida do baru/pubu na piwo i obiad razem. Wtedy to co sie dzialo na boisku zostaje na boisku.
Pozdrawia pierwsza linia mlyna
Pilka nozna - gentlemenski sport dla huliganow
Dodajmy ze w czasie meczu toczymy jakby nie patrzac wojne, ale po tym obie druzyny ida do baru/pubu na piwo i obiad razem. Wtedy to co sie dzialo na boisku zostaje na boisku.
Pozdrawia pierwsza linia mlyna

Przed samym wyjściem na boisko, jeszcze w szatni, też było widać mega mobilizację, może ktoś posiada takie nagranie?

W Polsce rugby, albo chociaż amerykański football powinny być jak najbardziej popularyzowane. Dlaczego? Ano zamiast kibole tłuc się z nudów na meczach "nożnej" by wygrywali dla nas międzynarodowe zawody w brutalnych sportach kontaktowych.
Co zresztą widać po twarzach tych zawodników, nie żebym miał coś przeciwko nim. Ale jakby wyszło na mnie kilku takich w zaułku to bym pewnie łapał się już za portfel.

Powinni jeszcze odstawić Haka jak All Blacks z tym ,że przy "Przybyli Ułani" lub "Czerwone Maki z pod Monte Cassino" ewentualnie "Rota"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie