Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
z................3 2013-10-14, 15:50 244
i to mi się k🤬a podoba , psychicznie nastawieni do rozj🤬ia zawodnika , a nie te cioty piłkarskie z żelem na głowie " panie trenerze but mi sie rozwiązał , albo paznokieć mnie boli "
Zgłoś
Hrodgar 2013-10-14, 15:53 140
TO jest reprezentacja, która gra dla kraju, a nie dla kasy.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
nowynick 2013-10-14, 15:59 102
tych Panów powinno się wystawić na mecz piłki kopanej z Angolami i Ukraińcami. Już widzę to przerażenie na twarzach rywali.
Zgłoś
E................k 2013-10-14, 16:09 15
Rugby jest najpiękniejszym sportem drużynowym , zawodnicy są tak nastawieni na rozj🤬ie przeciwników że aż jaja pękają , tutaj jest pasja , tutaj jest zap🤬lanie , tego chce by moje dzieci doświadczyły i zrozumiały .
Zgłoś
P................z 2013-10-14, 16:56 15
Hrodgar napisał/a:

Ty pewnie pracujesz dla kraju a nie dla kasy
Zgłoś
m................d 2013-10-14, 16:57 16
A to pełnosprytna druzyna? Po mordach widać jakby lekkie uposledzenie/down ? czy mi się tylko wydaje...
Zgłoś
g................k 2013-10-14, 16:57 1
Oni robią to co lubią a piłkarzyny robią to żeby mieć kasę na dz🤬ki i koks
Zgłoś
s................y 2013-10-14, 17:01 9
Mordy jak spod co drugiego monopolu w tym kraju. Bez dźwięku wygląda jakby krzyczeli 'co k🤬a, naj🤬 ci?' itp
Zgłoś
P................1 2013-10-14, 17:01 31
@moalord

To są ludzie którzy maja wygrać mecz, a nie napisać doktorat.
Zgłoś
sinda 2013-10-14, 17:02 2
Hrodgar napisał/a:

Wszyscy profesjonalni zawodnicy grają dla kasy, w jakim Ty świecie żyjesz
Zgłoś
M................f 2013-10-14, 17:07 10
sinda napisał/a:

Wszyscy profesjonalni zawodnicy grają dla kasy, w jakim Ty świecie żyjesz

Użyje tego słowa bo muszę.

To jest typowe polaczkowe myślenie. Wszędzie i wszystko za kasę. Od nabijania kabzy to masz zespół drużynowy, a w reprezentacji grasz dla kraju, jako najlepszy na danej pozycji z wszystkich kopaczy z danym obywatelstwem i to powinno skłaniać do dawania z siebie jak najwięcej, a nie do zabierania nóg z obawy przed tygodniowy L4, bo szkop zabierze 10% premii.
Zgłoś
wuwunio71 2013-10-14, 17:09 2
Mogą mówić że to sport dla fizoli, że mają zakazane mordy ale nie każdy potrafi być dumny ze swojego hymnu (nie mówię o skrajności typu nacjonalizm) jednak powinno się go z dumą i szacunkiem śpiewać jak nasi rugbyści,gdzie po tym ma się ciarki z wrażenia a nie stać jak zmanierowane cioty - tutaj mam na myśli piłkarzy.

wielki szacunek za brak wstydu do wykrzyczenia hymnu RP!
Zgłoś
m................t 2013-10-14, 17:10 4
co prawda niektóre twarze inteligencją nieskalane, ale c🤬j tam, nie takie ryje się na co dzień na ulicy mija, zresztą to nieistotne. tak mają wyglądać reprezentacje narodowe, goście są nabuzowani, bojowo nastawieni, wiedzą dla kogo grają i widać że dla zwycięstwa są w stanie zrobić wiele. To jest drużyna, reszta reprezentacji powinna brać z chłopaków przykład, szczególnie kopacze którzy czasami wyglądają jak by w kadrze znaleźli się za karę. Kasę zarabiają grając w klubach, gra dla kraju to powinien być dla zawodników zaszczyt a nie przykry obowiązek.
Zgłoś
SirSith 2013-10-14, 17:13
Dobra, to gdzie można ten mecz zobaczyć? Bo mam dość p🤬deczek od kopanej, co im nawet San Marino strzela.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie