i to mi się k🤬a podoba , psychicznie nastawieni do rozj🤬ia zawodnika , a nie te cioty piłkarskie z żelem na głowie " panie trenerze but mi sie rozwiązał , albo paznokieć mnie boli "
TO jest reprezentacja, która gra dla kraju, a nie dla kasy.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
tych Panów powinno się wystawić na mecz piłki kopanej z Angolami i Ukraińcami. Już widzę to przerażenie na twarzach rywali.

Rugby jest najpiękniejszym sportem drużynowym , zawodnicy są tak nastawieni na rozj🤬ie przeciwników że aż jaja pękają , tutaj jest pasja , tutaj jest zap🤬lanie , tego chce by moje dzieci doświadczyły i zrozumiały .

Hrodgar napisał/a:
Ty pewnie pracujesz dla kraju a nie dla kasy

A to pełnosprytna druzyna? Po mordach widać jakby lekkie uposledzenie/down ? czy mi się tylko wydaje...

Oni robią to co lubią a piłkarzyny robią to żeby mieć kasę na dz🤬ki i koks

Mordy jak spod co drugiego monopolu w tym kraju. Bez dźwięku wygląda jakby krzyczeli 'co k🤬a, naj🤬 ci?' itp

@moalord
To są ludzie którzy maja wygrać mecz, a nie napisać doktorat.
To są ludzie którzy maja wygrać mecz, a nie napisać doktorat.
Hrodgar napisał/a:
Wszyscy profesjonalni zawodnicy grają dla kasy, w jakim Ty świecie żyjesz

sinda napisał/a:
Wszyscy profesjonalni zawodnicy grają dla kasy, w jakim Ty świecie żyjesz
Użyje tego słowa bo muszę.
To jest typowe polaczkowe myślenie. Wszędzie i wszystko za kasę. Od nabijania kabzy to masz zespół drużynowy, a w reprezentacji grasz dla kraju, jako najlepszy na danej pozycji z wszystkich kopaczy z danym obywatelstwem i to powinno skłaniać do dawania z siebie jak najwięcej, a nie do zabierania nóg z obawy przed tygodniowy L4, bo szkop zabierze 10% premii.
Mogą mówić że to sport dla fizoli, że mają zakazane mordy ale nie każdy potrafi być dumny ze swojego hymnu (nie mówię o skrajności typu nacjonalizm) jednak powinno się go z dumą i szacunkiem śpiewać jak nasi rugbyści,gdzie po tym ma się ciarki z wrażenia a nie stać jak zmanierowane cioty - tutaj mam na myśli piłkarzy.
wielki szacunek za brak wstydu do wykrzyczenia hymnu RP!
wielki szacunek za brak wstydu do wykrzyczenia hymnu RP!

co prawda niektóre twarze inteligencją nieskalane, ale c🤬j tam, nie takie ryje się na co dzień na ulicy mija, zresztą to nieistotne. tak mają wyglądać reprezentacje narodowe, goście są nabuzowani, bojowo nastawieni, wiedzą dla kogo grają i widać że dla zwycięstwa są w stanie zrobić wiele. To jest drużyna, reszta reprezentacji powinna brać z chłopaków przykład, szczególnie kopacze którzy czasami wyglądają jak by w kadrze znaleźli się za karę. Kasę zarabiają grając w klubach, gra dla kraju to powinien być dla zawodników zaszczyt a nie przykry obowiązek.