📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Damianos88 napisał/a:
To jest objaw starego szarota ktury powinien skończyć na złomie😀
U Ciebie za to jest objaw nieznajomości ortografii 🤣
Baby to pocieszne stworzenia. Widzi, że pchanie nic nie daje więc postanowiła użyć tajnej techniki i pociągnąć

TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Mam równą breche co autor
Miszczuniu masz tam pytania w innym poście, orientuj się.
@draxidox
dziś w budynek jutro w przechodniów.
[ Dodano: 2025-05-28, 19:05 ]
No to jest właśnie Polska mentalność. Jakby wyszedł z gnatem i strzelał po budynku to by też było śmieszne? Tysiące ludzi ginie przez takich debili jak ten uzbrojonych w pojazdy.
[ Dodano: 2025-05-28, 19:05 ]
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Mam równą breche co autor
No to jest właśnie Polska mentalność. Jakby wyszedł z gnatem i strzelał po budynku to by też było śmieszne? Tysiące ludzi ginie przez takich debili jak ten uzbrojonych w pojazdy.
Smokw napisał/a:
@draxidox
Idź płakać gdzie indziej, po to jest ten portal by śmiać się z takich rzeczy. Poza tym nie wiem czy zauwałeś, panie Einstein, że oni możliwe że są trzeźwi, wygląda jakby zablokował im się gaz w samochodzie i dlatego go wyłączyli, a jak włączyli to był tak piłowany
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie