Aż się k🤬a zalogowałem żeby dać browara!
I tak trzeba robić się nie p🤬lić, tylko skromnie wyj🤬, skończyć cyrk i odejść

Nie wiem czy ktokolwiek zauważył ale grubasek gadał sobie z jakimiś fajnymi blondynkami. Szczur pewnie chciał przykozaczyć (ten chudzielec). Nie wyszło

zajebiscie tylko szkoda ze mu od razu nie wyj🤬 tylko gaga przyjal ale ma grubel przyszlosc przed soba
Grubasek rozp🤬olił system, ja bym mu pogratulował jak bym mógł
A poza tym
A poza tym

Flushingflash napisał/a:
Grubas na bramce.Jak szmatą
Pierwsza zasada podstawówki: Nie grać z grubasem !!!

P🤬lnął jak w wrestlingu tylko to nie było reżyserowane.
W 0:27 znalazł się jakiś kompan, co powiedział potencjalnej ofierze co nieco, wtedy tamten odszedł, potem jakaś dziewczynka go odciągnęła, ale ten ruszył potem znowu za naszym bohaterem, co było dalej - nie widać...
W każdym razie tak powinno być, skoro ktoś do kogoś dymi, niech sobie w pojedynkę załatwia porachunki, a nie: "mam kumpli, to Cię złoją". Z drugiej strony ludzie tworzą grupki, żeby zbytnio nie animizować - stada, gdzie wiadomo - wszyscy wzajemni się wpierają, pomagają, żeby sobie dawać radę. Żałuję, że nie ma dalszego ciągu filmiku =x może nasza komórka wywiadowcza dotrze do źródeł i zorganizuje wywiad, by poznać ciąg dalszy
W każdym razie tak powinno być, skoro ktoś do kogoś dymi, niech sobie w pojedynkę załatwia porachunki, a nie: "mam kumpli, to Cię złoją". Z drugiej strony ludzie tworzą grupki, żeby zbytnio nie animizować - stada, gdzie wiadomo - wszyscy wzajemni się wpierają, pomagają, żeby sobie dawać radę. Żałuję, że nie ma dalszego ciągu filmiku =x może nasza komórka wywiadowcza dotrze do źródeł i zorganizuje wywiad, by poznać ciąg dalszy

Podniósł go jak kilogram ziemniaków na obiad, które miał w ten sam dzień.