Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
g................1 2013-02-12, 21:52 31
A jednak Donald zrobił Irlandię z naszego kraju
Zgłoś
Dr.Val 2013-02-12, 21:56 9
tylko KUBOTA !
Zgłoś
s................s 2013-02-12, 21:58
a kto uważa, że nie zmenił? w Irlandii zapaść gospodarcza tak jak w PL
bo z Polski zrobić kraj dobrze prosperujący to trzeba jeszcze minimum z 20-30lat
muszą umrzeć wszyscy co mieli związek z poprzednim ustrojem i zacznie dziać sie lepiej
Zgłoś
A................w 2013-02-12, 22:13 1
sebeks napisał/a:

bo z Polski zrobić kraj dobrze prosperujący to trzeba jeszcze minimum z 20-30lat... ...muszą umrzeć wszyscy co mieli związek z poprzednim ustrojem i zacznie dziać sie lepiej

Za 30 lat to tutaj nie będzie czym, ani kim rządzić
Zgłoś
c................5 2013-02-12, 22:15 1
W carrefourze w Elblągu były z flagą Włoch i Francji
Zgłoś
B................y 2013-02-12, 22:16
"... z ziemi włoskiej do Polski..."
Zgłoś
metode 2013-02-12, 22:22 2
nie no k🤬a!!! za takie coś powinni zapłacić zajebistą karę a towar powinien zostać wycofany, obraza Polski jak i Polaków.

Można się śmiać z tego ale od klapek się zaczyna i k🤬a wszyscy robią z nami co chcą.
Zgłoś
giabic 2013-02-12, 22:25
Wstyd w c🤬j!! i tyle
Zgłoś
li53cz3k 2013-02-12, 22:59
to sa klapki kibicow wks
Zgłoś
m................t 2013-02-12, 23:03
to są klapki dla włoskiej ambasady w Polsce
Zgłoś
mjr 2013-02-12, 23:15
Boraczany napisał/a:

"... z ziemi włoskiej do Polski..."

Chyba polskiej do Wolski...

podpis użytkownika

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
S................a 2013-02-13, 0:45
Przeciez to jest flaga Wloch a nie Irlandii... to nie pomarancz a czerwien.
Nie wiem za co pierwszy komentarz dostal tyle piw.
Zgłoś
metode 2013-02-13, 2:10
Zafina napisał/a:

Przeciez to jest flaga Wloch a nie Irlandii... to nie pomarancz a czerwien.
Nie wiem za co pierwszy komentarz dostal tyle piw.

i to właśnie pokazało ilu gamoni mamy co nie znają nawet flag europejskich ale do hejtu pierwsi.
Zgłoś
V................t 2013-02-13, 8:21
@up

Chciałeś wyjść na znawcę a c🤬ja z tego wyszło. Flaga tutaj to element wypukły, spójrz na jej krawędzie, to zobaczysz ewidentny czerwony, chyba, że masz źle skalibrowany monitor tudzież masz jakieś zj🤬e postrzegane spektrum barw. Jaśniejszy kolor powstał poprzez zwyczajne odbicie światła od jarzeniówek. Od razu przyszło mi na myśl "Włochy", ale czytając tyle komentarzy o Irlandii aż sam nie mogłem uwierzyć w waszą głupotę i sprawdziłem na google i oczywiście miałem rację. Istnieje jednak druga możliwość- komuś się pop🤬liły kolory i faktycznie jest to flaga Irlandii co można wywnioskować na podstawie niższych "bloczków" składających się na trzy kolory. Tak więc ewidentna wina producenta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie