Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
makabrax 2014-01-25, 10:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ktbffh 2014-01-25, 11:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-25, 12:02 1
Aha te pro komentarze świetnych kierowców.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-25, 12:14
Zgłoś
~PowerBoBass 2014-01-25, 12:14
Zgłoś
Ucholski 2014-01-25, 12:41
Doszły do mnie słuchy że niby jest tam kamera i co jakiś czas sprawdzają, nagrania/zdjęcia. Osobiście przetestowałem 3 raz, jak na razie nic mi nie przyszło. Cóż, czekamy. Przypominam że były już tam 4 wypadki, a powodem było to że kierowca jadący ze Stargardu (tam gdzie stoi kamera) wjechał w bok auta. Na końcu miasta stoi fotoradar (oczywiście pusty) i to jest lepszym straszakiem niż stawianie bezsensownych świateł. Wierzcie mi te światła strasznie utrudniają życie.
Zgłoś
Magdalenka275 2014-01-25, 13:04
Najgorzej mają piesi xD czerwone, zielone, czerwone, zielone...
Zgłoś
thewhitestar 2014-01-25, 13:14 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-25, 13:20
Jak ktos chce wypróbować to podaję jedną z lokalizacji - skrzyżowanie Wienieckiej i Obwodowej, Włocławek
Zgłoś
ciaciek 2014-01-25, 13:49
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-25, 13:54
W Rybniku dodatkowo na światach umieszczona jest kamera, która sfilmuje przejazd na czerwonym i mandacik gotowy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-25, 15:01
W Płocku takie coś jest już długo
Zgłoś
tomii666 2014-01-25, 15:09
Wystarczy zakleić kamerę i troll gotowy, infinite red light
Zgłoś
Heathen 2014-01-25, 16:27
Pierwszy raz na to trafiłęm przekroczywszy granicę z Czechami...tam każda drobna wioska ma takie rozwiązanie...da się? Da się!
Zgłoś
Tassadar 2014-01-25, 17:33
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem