Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:36
I Rocznica odzyskania Niepodleglości (1919r)
konto usunięte • 2012-11-10, 20:23
Witam z okazji zbliżającego się święta wrzucam nagranie z obchodów I rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości.
Cytadela, Warszawa 1919r

Tak się powinno obchodzić święto Niepodległości!

"Cześć i Chwała Bohaterom!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-10, 20:27 51
a jutro niemieckie pedały przyjadą bić Polaków, gdyby dzisiaj żył Piłsudski to Polskie fabryki nie nadążyłyby z produkcją szubienic do wieszania zdrajców
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 20:42 3
pesanserinusminor napisał/a:

a jutro niemieckie pedały przyjadą bić Polaków, gdyby dzisiaj żył Piłsudski to Polskie fabryki nie nadążyłyby z produkcją szubienic do wieszania zdrajców

Ale nie to jest najsmutniejsze. Teraz Polska jest podzielona, a patriota= katol, oszołom i faszysta (niektórzy nie widzą nawet w tym sprzeczności). Naprawdę nie wiem co się stało z tą Polską...
Zgłoś
tds1974 2012-11-10, 21:05 9
wiesiors4 napisał/a:

Ale nie to jest najsmutniejsze. Teraz Polska jest podzielona, a patriota= katol, oszołom i faszysta (niektórzy nie widzą nawet w tym sprzeczności). Naprawdę nie wiem co się stało z tą Polską...

Jestem ateistą i też czuję się patriotą. Cenię innych polskich patriotów, katolików i czuję szacunek do politycznego przeciwnika. Natomiast oszołomów, faszystów i katofaszystów rzeczywiście nie trawię.
Zgłoś
abx23 2012-11-10, 21:06 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maderfakermen 2012-11-10, 21:11 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-11-10, 21:14 6
Cytat:

a jutro niemieckie pedały przyjadą bić Polaków

Jutro przyjadą węgierskie ćwierćmózgi. Z Jobbiku. Żeby nie było, żem gołosłowny - link.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 21:18 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 21:44 1
Prometeus Coprophagus napisał/a:

Jutro przyjadą węgierskie ćwierćmózgi. Z Jobbiku. Żeby nie było, żem gołosłowny - link.

wracaj na stocznie klepać młotkiem i rozczulać się nad swoim życiem białostockiego pedała bez wykształcenia
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-11-10, 22:01 9
pesanserinusminor, nie umiesz w żaden sposób ustosunkować się do wypowiedzi, toteż próbujesz mnie obrazić? Gratuluję, oby tak dalej.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 22:07 2

pesanserinusminor, nie umiesz w żaden sposób ustosunkować się do wypowiedzi, toteż próbujesz mnie obrazić? Gratuluję, oby tak dalej.

Niestety, nasz patriotyczny kolega ma pewne kompleksy. Nie jest w stanie nawiązań zwykłej wymiany argumentów (lub kontrargumentów). Zapewne związane jest to z lokalnym proboszczem oraz z przerwą w dostawie Snickersów na ich głębokoprowincjonalną parafię.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 22:09 12
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 22:35
I tak gówno zrobimy 11-ego eh propaganda
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 22:42 1

już jeden koleś ci wygarnął, że próbujesz tutaj się dowartościować i na chwilę zapomnieć, że jesteś białostockim kmiotem w Gdańsku to żeś się tydzień nie odzywał znowu ktoś ma ci pojechać

gordonviet napisał/a:

Niestety, nasz patriotyczny kolega ma pewne kompleksy. Nie jest w stanie nawiązań zwykłej wymiany argumentów (lub kontrargumentów). Zapewne związane jest to z lokalnym proboszczem oraz z przerwą w dostawie Snickersów na ich głębokoprowincjonalną parafię.

wracaj fedrować w tyłku ślunskiego kolegi
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 22:56 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem