Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
I tak oto nadszedł ten dzień..
konto usunięte • 2012-11-11, 0:02
Krótkie przypomnienie, co wydarzyło się 94 lata temu..

Oni przelewali własną krew za naszą Wolność i Niepodległość. A Ty co dzisiaj zrobisz? Pójdziesz na marsz z okazji odzyskania niepodległości, zapalisz znicz na grobie tych, którzy zginęli za Polskę, wywiesisz flagę..? Czy będziesz tylko płakał na forach jak jest źle, że nie masz na nic wpływu, że masz za daleko, że tylko chuligani i faszyści świętują tego dnia..?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-11, 0:15
Było tego pełno, co roku to samo, jak dla mnie do klopa. Jestem patriotą, ale móglbys coś oryginalnego dodać a nie ciągle dodajecie TO SAMO!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 0:16 6
Tak, pójdę na marsz. A potem wypiję za tych, którzy zginęli za Polskę.
Zgłoś
Echis 2012-11-11, 0:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cosiarz 2012-11-11, 0:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 1:37
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 3:16 6
cosiarz napisał/a:

Jestem patriotą, lecz powiedz mi czy zapalenie znicza zmieni sytuacje naszego kraju? Czy będziemy zarabiać 5 razy więcej?

A jak zapalasz znicza dziadkowi na cmentarzu, to po to żeby uczcić Jego pamięć, czy po to żeby sytuacja finansowa Twojej rodziny sie poprawiła? Co ma jedno z drugim wspólnego?

Poza tym nie trawie takiego przeliczania wszystkiego na monety. Jeśli dla Ciebie czczenie jakiejkolwiek tradycji jest uwarunkowane tym ile masz pieniędzy w portfelu, to sory - ale nie nazywaj się patriotą
Zgłoś
Darksaider 2012-11-11, 3:26 3
I zaczęło się.
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-11-11, 3:59 1
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-11, 6:24
Oni przewracają się w grobach widząc to co sie u nas teraz dzieje...
Zgłoś
Lasarr 2012-11-11, 6:27
Szczery hold, ostatniemu wodzowi i obroncy Rzeczypospolitej [*]

chwala bohaterom!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 6:31 6
Zgłoś
davemet 2012-11-11, 6:59
Ogromne piwko za tematykę filmiku, za "Dead Soldier's Waltz" Sabatonu w tle.
Chwała Bohaterom!!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 8:14
tak
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 8:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem