👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Up zamknij ryj - Pan Marek Kulkiewicz też człowiek (sadola) słoneczniki wsadź sobie w dupę i odszczekaj - dobrze mówię Panie Marku?

@up poczytaj troche wczesniejszym materialow zeby wiedziec ze autor postu to Marek Klukiewicz.
i nie udawaj znawcy
i nie udawaj znawcy

@remi1982 nie pyskuj, bo nie wiesz do kogo. Toż to właśnie sam miszcz, autor

btw. P.Marek powienien dostać jakiś order odrodzenia sadola, klucze do miasta koluszki albo coś w tym stylu, śmiem twierdzić że to jeden z najznamienitszych sadolowych "ujawnionych"
żartuje - Marek kończ te rysuneczki bo się na majzę spóźnisz gimbusie .....
żartuje - Marek kończ te rysuneczki bo się na majzę spóźnisz gimbusie .....

o ile mi wiadomo, user elkelk to właśnie pan Marek Klukiewicz

Kulopu - opowiem Ci kawał..
Żółwieee mi uccciekkłllyyy
Jak to się stało do cholery?
TTooo byyłlł moommenntt...
Chodzi mi refleks i szybkosć pisania, z "minutnika" komentarzy wyszło mi ze to zdanie smarowałeś 5 minut.
Żółwieee mi uccciekkłllyyy
Jak to się stało do cholery?
TTooo byyłlł moommenntt...
Chodzi mi refleks i szybkosć pisania, z "minutnika" komentarzy wyszło mi ze to zdanie smarowałeś 5 minut.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie