Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Niewypał - teraz popularne
cys23 2013-02-07, 15:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 15:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 15:42
uwielbiam wrzuty o takich ofiarach losu co sobie w ojczyźnie poradzić nie mogą, wyjeżdżają za granicę, pracują jak murzyn przy zbiorze bawełny i uważają, że zarabiają krocie no i jeszcze im zostaje a jak! za 40lat mieszkanie sobie z oszczędności kupią
Zgłoś
maciukrk 2013-02-07, 16:07
jako listonosz na part-time czyli pol etatu przy 30 godzinach pracy tygodniowo zarabiasz okolo 270 tygodniowo, praca fajna bez stresu jest to kolo 8,90 na godzine kazda nadgodzina 11 GBP na godzine - nie jest zle w Polsce tego nie zarobisz
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 16:47
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 17:50 1
Zgłoś
cys23 2013-02-07, 19:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 19:38
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 20:19 2
laufer13 napisał/a:

Powiem tak... Skończyłem technikum, mam maturę... W tydzień znalazłem prace w międzynarodowej korporacji. Trzy miesiące szkoleń... a dwa mieś po szkoleniu zarabiam 6-10 tyś zł.

Co to było za technikum? Masz jakieś specjalne zdolności? Widzisz przez ściany?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 21:12
cys23 napisał/a:

@mazak20
ty jeszcze jesteś gimbus

Tak jak mowisz mistrzu powinienem brac od ciebie korki w sprawie "zycia" bo jestem gimbus (fajnie ze wnioskujesz po napisie z boku ile mam lat )

Jak ktos wyzej napisal "polacy nie potrafia oszczedzac "
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 21:51
W Polsce zarabiasz 2 tys. a wydajesz 2.500 tys.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 22:04
AngryCow napisał/a:

Co to było za technikum? Masz jakieś specjalne zdolności? Widzisz przez ściany?

Miałem na myśli żę nie mam "wykształcenia". Moja praca nie jest zwiazana z niczym czym się wcześniej zajmowałem a jest fascynująca.

No ale jak sam widzisz nawet i po sobie, sceptyków w polsce nie brakuje a chciałem tylko napisać że się da tylko trzeba chęci...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 22:48
laufer13 napisał/a:

Miałem na myśli żę nie mam "wykształcenia". Moja praca nie jest zwiazana z niczym czym się wcześniej zajmowałem a jest fascynująca.

No ale jak sam widzisz nawet i po sobie, sceptyków w polsce nie brakuje a chciałem tylko napisać że się da tylko trzeba chęci...

Nie mieszkam w Polsce, więc nie jestem kolejnym sceptykiem z Polski, nazwałbym się raczej realistą. Może jestem także trochę nieufny i mam już swoje wyrobione zdanie na temat możliwości rozwoju w Polsce, w różnych dziedzinach życia i pracy. Dlatego nie wierzę, abyś bez wspomnianych specjalnych i nadprzyrodzonych zdolności i bez żadnego doświadczenia w branży, po zaledwie kilku miesiącach stażu i szkoleniu oraz bez znajomości podstawowych zasad interpunkcji, był w stanie zarobić tyle, ile zarabiają doradcy ministra finansów. I to wszystko na starcie! W międzynarodowej korporacji! Jak dla mnie kogoś tu poniosło i żadne chęci nie tutaj nie pomogą. No chyba, że używając sformułowania " w zawodzie "finanse" " miałeś na myśli napady rabunkowe i defraudacje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-08, 0:27
Zgłoś
burczy 2013-02-08, 0:39 1
Gospodarujmy swoim czasem. Darujmy sobie ten film.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem