Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Import 24/7
~Velture • 2024-03-18, 16:46
Cytat:

Przyszli profesorowie, lekarze, inżynierowie, astronauci przybywają NONSTOP (Lampedusa, Włochy). Tak wygląda import przestępców przez ż🤬dowskie grupy przestępcze. Do swojego kraju nie wpuszczą ale zaleją wszystkich. Wyrzuceni ze 108 krajów jak szarańcza.

Dla przypomnienia: sadistic.pl/inwazja-na-calego-vt580474.htm
(i tak COODZIENNIE od pół roku)

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
majeńka 2024-03-18, 17:00 3
A czemu piszesz "ż🤬dowskie" grupy przestępcze? Tam jest sporo np. niemców, ale o ż🤬dach nie słyszałam. I gadałam nawet z niemcem który w tym uczestniczy, nie dość że nie widział nic złego w tym co robi to uważał każdego kto jest przeciw "ratowaniu" za mordercę gorszego od Hitlera.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
~Velture 2024-03-18, 17:02 1
majeńka napisał/a:

A czemu piszesz "ż🤬dowskie" grupy przestępcze? Tam jest sporo np. niemców, ale o ż🤬dach nie słyszałam. I gadałam nawet z niemcem który w tym uczestniczy, nie dość że nie widział nic złego w tym co robi to uważał każdego kto jest przeciw "ratowaniu" za mordercę gorszego od Hitlera.

Wrzucam w translator to co było pod materiałem i tutaj.

Dlatego masz jako cytat.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2024-03-18, 18:14 6
Niebawem kolejni zaczną zasilać Europę w swieżą krew, tym razem z Nigeru. Właśnie lokalsi zakończyli współpracę z USA na rzecz RoSSji. Stacjonujące tam wojsko Jankesów ma w trybie natychmiastowym opuścić kraj.
Zgłoś
Ukasz995 2024-03-18, 19:14 11
i żeby to gówno chociaż chciało najprostszą robotę robić kiedyś widziałem takie gówno na stacji paliw w de miał parking zamiatać to nawet miotły trzymać nie umiał. faktycznie może był lekarzem bądź inżynierem
Zgłoś
aniajon 2024-03-18, 19:15 3
Niedługo przetransportują to do nas...
Zgłoś
Roskosmos 2024-03-18, 19:22 4
Ubrani k🤬a lepiej ode mnie
Zgłoś
Jacek86s 2024-03-18, 19:41 5
aniajon napisał/a:

Niedługo przetransportują to do nas...

Za mało atrakcyjny socjal jak na inżyniera.
Zgłoś
Dark-Side 2024-03-18, 20:10 4
Polityka migracyjna to jeden z dowodów na to że UE w takiej formie to gówno

podpis użytkownika

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
Kammaj 2024-03-18, 20:14 14
Zabić wszystkich, póki są wszyscy w jednym miejscu !!!
Zgłoś
Pierdolsiespierdalajkurwa 2024-03-18, 20:18
Bardzo dobrze, brać jak najwięcej i wysyłać do Francji i Niemiec tylko wcześniej p🤬lnąć mur jak Trump na granicy z Meksykiem i przywrócić kontrole graniczne.
Zgłoś
Coffey 2024-03-18, 20:19 2
Nie żebym ich bronił, ciąć ich maczetami ale jestem ciekaw czy autor będąc na ich miejscu też wolałby zostać w swojej chacie z gówna zamiast spróbować do Europy?
Zgłoś
mun66 2024-03-18, 20:30 1
zastanawia mnie jedno - co oni zamierzają robić w Europie? na co liczą?

Coffey napisał/a:

Nie żebym ich bronił, ciąć ich maczetami ale jestem ciekaw czy autor będąc na ich miejscu też wolałby zostać w swojej chacie z gówna zamiast spróbować do Europy?

dokładnie. to europa stworzyła im warunki, więc z tego korzystają. oni zachowują się racjonalnie.
Zgłoś
trampolina 2024-03-18, 20:30
nie można tego gówna zutylizować? przecież możemy odpalić piecyki w oświęcimiu. Infrastruktura jest
Zgłoś
Pini6666 2024-03-18, 20:32 1
Na szczęście dzięki Maryi królowej najlebszego kraju na świecie i najlepszego socjalu dla sebiksow i Karin nie mają w Polsce czego szukać . Amen
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie