Cytat:
Przyszli profesorowie, lekarze, inżynierowie, astronauci przybywają NONSTOP (Lampedusa, Włochy). Tak wygląda import przestępców przez żydowskie grupy przestępcze. Do swojego kraju nie wpuszczą ale zaleją wszystkich. Wyrzuceni ze 108 krajów jak szarańcza.
Dla przypomnienia:
sadistic.pl/inwazja-na-calego-vt580474.htm
(i tak COODZIENNIE od pół roku)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A czemu piszesz "żydowskie" grupy przestępcze? Tam jest sporo np. niemców, ale o żydach nie słyszałam. I gadałam nawet z niemcem który w tym uczestniczy, nie dość że nie widział nic złego w tym co robi to uważał każdego kto jest przeciw "ratowaniu" za mordercę gorszego od Hitlera.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
A czemu piszesz "żydowskie" grupy przestępcze? Tam jest sporo np. niemców, ale o żydach nie słyszałam. I gadałam nawet z niemcem który w tym uczestniczy, nie dość że nie widział nic złego w tym co robi to uważał każdego kto jest przeciw "ratowaniu" za mordercę gorszego od Hitlera.
Wrzucam w translator to co było pod materiałem i tutaj.
Dlatego masz jako cytat.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Niebawem kolejni zaczną zasilać Europę w swieżą krew, tym razem z Nigeru. Właśnie lokalsi zakończyli współpracę z USA na rzecz RoSSji. Stacjonujące tam wojsko Jankesów ma w trybie natychmiastowym opuścić kraj.
i żeby to gówno chociaż chciało najprostszą robotę robić kiedyś widziałem takie gówno na stacji paliw w de miał parking zamiatać to nawet miotły trzymać nie umiał. faktycznie może był lekarzem bądź inżynierem
Niedługo przetransportują to do nas...
Ubrani k🤬a lepiej ode mnie
aniajon napisał/a:
Niedługo przetransportują to do nas...
Za mało atrakcyjny socjal jak na inżyniera.
Polityka migracyjna to jeden z dowodów na to że UE w takiej formie to gówno
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
Zabić wszystkich, póki są wszyscy w jednym miejscu !!!
Bardzo dobrze, brać jak najwięcej i wysyłać do Francji i Niemiec tylko wcześniej p🤬lnąć mur jak Trump na granicy z Meksykiem i przywrócić kontrole graniczne.
Nie żebym ich bronił, ciąć ich maczetami ale jestem ciekaw czy autor będąc na ich miejscu też wolałby zostać w swojej chacie z gówna zamiast spróbować do Europy?
zastanawia mnie jedno - co oni zamierzają robić w Europie? na co liczą?
Coffey napisał/a:
Nie żebym ich bronił, ciąć ich maczetami ale jestem ciekaw czy autor będąc na ich miejscu też wolałby zostać w swojej chacie z gówna zamiast spróbować do Europy?
dokładnie. to europa stworzyła im warunki, więc z tego korzystają. oni zachowują się racjonalnie.
nie można tego gówna zutylizować? przecież możemy odpalić piecyki w oświęcimiu. Infrastruktura jest
Na szczęście dzięki Maryi królowej najlebszego kraju na świecie i najlepszego socjalu dla sebiksow i Karin nie mają w Polsce czego szukać . Amen