📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:25
🔥
Hobby
- teraz popularne

Czytając Wasze komentarze mam wrażenie , że sadistic to jedyne normalne miejsce w internetach...
I prawidłowo. Bycie hetero jest ohydne. Imagine wkladać penisa w cipe, z której leje sie krew raz w miesiącu, śmierdzi i wydziela jakieś plyny.
Seks analny z mezczyzną to najbardziej męska rzecz na świecie. Poziom testosteronu u takich osob jest na takim poziomie ze te beta frajerzy hetero moga pomarzyc.
Seks analny z mezczyzną to najbardziej męska rzecz na świecie. Poziom testosteronu u takich osob jest na takim poziomie ze te beta frajerzy hetero moga pomarzyc.
Zbysław napisał/a:
Francja Belgia Anglia co wy chcecie od Putina?
To że jest zwykłym kryptopedałem, nikim więcej
AbsolutnyBrakKarku napisał/a:
O to właśnie MG-42 też mi przyszedł do głowy,
Lepiej Browning M2 .50, ewentualnie M134 Minigun.
Bardziej widowiskowo

Raichu0110 napisał/a:
I prawidłowo. Bycie hetero jest ohydne. Imagine wkladać penisa w cipe, z której leje sie krew raz w miesiącu, śmierdzi i wydziela jakieś plyny.
Widac zes prawiczek, z dupy to nie smierdzi xD

I super niech się dzieci uczą bo tak będzie Wyglądała przyszłość ludzkości więc lepiej co będą obeznane w temacie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie