👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Są ludzie którym staje od żarcia gówna...
Kiedy zajęcia praktyczne w podstawówkach ?
Kiedy zajęcia praktyczne w podstawówkach ?
Czytając Wasze komentarze mam wrażenie , że sadistic to jedyne normalne miejsce w internetach...
I prawidłowo. Bycie hetero jest ohydne. Imagine wkladać penisa w cipe, z której leje sie krew raz w miesiącu, śmierdzi i wydziela jakieś plyny.
Seks analny z mezczyzną to najbardziej męska rzecz na świecie. Poziom testosteronu u takich osob jest na takim poziomie ze te beta frajerzy hetero moga pomarzyc.
Seks analny z mezczyzną to najbardziej męska rzecz na świecie. Poziom testosteronu u takich osob jest na takim poziomie ze te beta frajerzy hetero moga pomarzyc.
Zbysław napisał/a:
Francja Belgia Anglia co wy chcecie od Putina?
To że jest zwykłym kryptopedałem, nikim więcej
AbsolutnyBrakKarku napisał/a:
O to właśnie MG-42 też mi przyszedł do głowy,
Lepiej Browning M2 .50, ewentualnie M134 Minigun.
Bardziej widowiskowo

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Raichu0110 napisał/a:
I prawidłowo. Bycie hetero jest ohydne. Imagine wkladać penisa w cipe, z której leje sie krew raz w miesiącu, śmierdzi i wydziela jakieś plyny.
Widac zes prawiczek, z dupy to nie smierdzi xD

I super niech się dzieci uczą bo tak będzie Wyglądała przyszłość ludzkości więc lepiej co będą obeznane w temacie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie