👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
proponuję drugą edycję przeprowadzić w Arabii Saudyjskiej, więcej filmów będzie na sadola...
Dostał miesiączki i był stres jak krew pociekła z dupy. A nie, to rozwolnienie

Cudak napisał/a:
. Strumień tego ideologicznego gówna jest bezpośrednio wymierzony w młodych ludzi, którzy są zagubieni i niezorientowani w świecie, a tak naprawdę są tylko pożytecznymi idiotami,
i zdawałoby się że to tylko takie kolejne, teoretyczne rozważania ale gdzie tam...
Mocz napisał/a:
Wczym wam krzywdę robią że dajcie?
Nie nam, dzieciom. Znam wielu gejów, lesbijki i bi, nic do nich nie mam. Znam gościa, który nienawidzi swojego ciała, przebiera się za kobietę, ma 3 córki, które go nienawidzą, nawet z nim/nią tańczyłem. Problem w czym innym: kolega jest pedagogiem od 30 lat i zauważa powiększającą się grupę dzieci bez osobowości, bez przyszłości, bez umiejętności rozróżnienia cech i preferencji seksualnych. To jest grupa, która pochodzi od rodzin jednopłciowych. Wiadomo, że lesbijki od dawna wychowują dzieci w Polsce i jakoś nikt z tego nie robił ceregieli, bo takie wychowanie było jeszcze za komuny. Jest jednak coraz większe społeczne przyzwolenie na związki jednopłciowe i coraz mniej takich par się krępuje i wychowuje dzieci. Już się mówi o narastającym problemie dzieci "bez wyrazu", które nie mogą się w żaden sposób określić społecznie i seksualnie, nie mają jasnego celu, ani wzorca. Mało tego, w Ministerstwie Edukacji znają już ten problem i mówi się o potrzebie specjalnego kształcenia
dadar123 napisał/a:
nawet z nim/nią tańczyłem.
I jak, udała się randka? Popuścił ci w końcu swojej szpary?
Beka_XD napisał/a:
I jak, udała się randka? Popuścił ci w końcu swojej szpary?
uuu... zazdrość wyczuwam...
Z upodobań gejowych można się śmiać tak samo jak z kogoś kto publicznie przyzna że:
Zalewa herbatę wodą po pierogach. Ja zupełnie nie pojmuję tej politycznej poprawności.
Ps. Na nową zarazę mówię Murzyńska ospa, bo wiem że to wybitnie politycznie niepoprawne I gdyby takie określenie padło w TV to skandal gotowy
Zalewa herbatę wodą po pierogach. Ja zupełnie nie pojmuję tej politycznej poprawności.

Ps. Na nową zarazę mówię Murzyńska ospa, bo wiem że to wybitnie politycznie niepoprawne I gdyby takie określenie padło w TV to skandal gotowy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie