Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zarejestruj 2022-06-05, 7:00 60
Zgłoś
The_Generat 2022-06-05, 7:43 45
proponuję drugą edycję przeprowadzić w Arabii Saudyjskiej, więcej filmów będzie na sadola...
Zgłoś
Cipczan 2022-06-05, 7:52 30
Zaj🤬 sk🤬ieli to mało.
Zgłoś
bercisko 2022-06-05, 7:57 5
Dostał miesiączki i był stres jak krew pociekła z dupy. A nie, to rozwolnienie
Zgłoś
Cudak 2022-06-05, 8:23 115
Przykre jest to, że niektórzy rodzice myślą, że dzieci należy oswajać z dewiacjami, patologiami i c🤬j wie z czym jeszcze, aby mogło samo w przyszłości zdecydować czy to dobre czy złe, lub aby wiedziało jak ma się bronić w przyszłości. Naturalny mechanizm obronny dziecka to m.in. wstyd, niepokój, brak pewności i wątpliwość. Każde działanie polegające na wymazaniu w umyśle dziecka tych zachowań obronnych przed p🤬lonymi zboczeńcami i innymi pedofilami, jest sk🤬ysyństwem jakich mało. Jak działa LGBT? A no, funkcjonuje pod płaszczykiem ładnych kolorów, uśmiechów, przesuwania granic. Strumień tego ideologicznego gówna jest bezpośrednio wymierzony w młodych ludzi, którzy są zagubieni i niezorientowani w świecie, a tak naprawdę są tylko pożytecznymi idiotami, którzy są nośnikami promowania tej ideologii.
Zgłoś
Halman 2022-06-05, 8:54 12
Cudak napisał/a:

. Strumień tego ideologicznego gówna jest bezpośrednio wymierzony w młodych ludzi, którzy są zagubieni i niezorientowani w świecie, a tak naprawdę są tylko pożytecznymi idiotami,

i zdawałoby się że to tylko takie kolejne, teoretyczne rozważania ale gdzie tam...
Zgłoś
Mocz 2022-06-05, 9:07 3
Wczym wam krzywdę robią że dajcie?
Zgłoś
dadar123 2022-06-05, 10:44 20
Mocz napisał/a:

Wczym wam krzywdę robią że dajcie?

Nie nam, dzieciom. Znam wielu gejów, lesbijki i bi, nic do nich nie mam. Znam gościa, który nienawidzi swojego ciała, przebiera się za kobietę, ma 3 córki, które go nienawidzą, nawet z nim/nią tańczyłem. Problem w czym innym: kolega jest pedagogiem od 30 lat i zauważa powiększającą się grupę dzieci bez osobowości, bez przyszłości, bez umiejętności rozróżnienia cech i preferencji seksualnych. To jest grupa, która pochodzi od rodzin jednopłciowych. Wiadomo, że lesbijki od dawna wychowują dzieci w Polsce i jakoś nikt z tego nie robił ceregieli, bo takie wychowanie było jeszcze za komuny. Jest jednak coraz większe społeczne przyzwolenie na związki jednopłciowe i coraz mniej takich par się krępuje i wychowuje dzieci. Już się mówi o narastającym problemie dzieci "bez wyrazu", które nie mogą się w żaden sposób określić społecznie i seksualnie, nie mają jasnego celu, ani wzorca. Mało tego, w Ministerstwie Edukacji znają już ten problem i mówi się o potrzebie specjalnego kształcenia
Zgłoś
BambiPMT 2022-06-05, 11:36 4
Ja p🤬le. Jeszcze ten napis z tyłu. Samo się nie wyliże. Biedne dzieci.
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-05, 11:38
dadar123 napisał/a:

nawet z nim/nią tańczyłem.

I jak, udała się randka? Popuścił ci w końcu swojej szpary?
Zgłoś
dadar123 2022-06-05, 11:58 4
Beka_XD napisał/a:

Bardzo chciał/a, ale nie moja branża. Wierz mi, że inteligencją by cię rozj🤬/a
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2022-06-05, 12:28 4
Beka_XD napisał/a:

uuu... zazdrość wyczuwam...
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-06-05, 12:43 4
Z upodobań gejowych można się śmiać tak samo jak z kogoś kto publicznie przyzna że:
Zalewa herbatę wodą po pierogach. Ja zupełnie nie pojmuję tej politycznej poprawności.

Ps. Na nową zarazę mówię Murzyńska ospa, bo wiem że to wybitnie politycznie niepoprawne I gdyby takie określenie padło w TV to skandal gotowy

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Parkometr 2022-06-05, 12:49 20
Ah ten ciemnogród. W pracy też mam team lewackich zielonowłosych tuczników.... Przecież to są osoby najbardziej nietolerancyjne, zaklamujące fakty i pojęcia. Jedyne ich centrum zainteresowania to kto jest pedałem, kto z kim się r🤬a itd. jakiekolwiek próby uciszenia tych ich debat w miejscu pracy kończą się zakrzyczeniem. Wystarczy, że usłyszą jak w rozmowie z kumplem powiesz, że lubisz dzieci (bez podtekstów) to zakrzyczą cię słowami "może jeszcze sprzeciwiasz się aborcji?".

Wszędzie, ale to dosłownie wszędzie wp🤬lają się ze swoją chorą ideologią. Nawet jakbyś powiedział, że jest piękna pogoda to by się straciły ze swoim pseudoumoralnianem. Kompetencje społeczne zerowe, koleżanka stwierdziła, że podejrzewa u nich autyzm, i to bez żadnych złośliwości.

Po prostu skrajne lewaki takie są. Gdyby doszli do władzy to nawet nie liczcie na wolność słowa, nie liczcie że będziecie w ich oczach ludźmi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie