Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sądząc po oknach jest to impreza Polaków w Wielkiej Brytanii
Tak wiem, uprzedzę co nie których i wyręczę ich wrzucając ten obrazek adresowany w moją stronę
Tak wiem, uprzedzę co nie których i wyręczę ich wrzucając ten obrazek adresowany w moją stronę

jestem pewien ze to sie dzieje na wyspach ;p czyli jak zawsze jak juz inny polak nie widzi to mozna wszystko...

0:43 łysy zabierał się za telewizor, niestety próba udaremniona

mma panowie mma
mistrzowsko wylaczyl tv pustym lbem ma chopak talent

mistrzowsko wylaczyl tv pustym lbem ma chopak talent

- Ej stary! Mam wrażenie, że przybyło ci szarych komórek! Chodź przyk🤬ię ci z krzesła w łeb żeby wyrównać poziom!