piwko za muzykę

podpis użytkownika
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]
polaczki za granica.... faktycznie sama elyta pojechala!! a potem sie bulwersuja i mowia ze polakow nie szanuja.... k🤬a co za poj🤬cy!!!! woleli sluchac bajek na religii zamiast uczyc sie scislych przedmiotow bo po c🤬j?! przeciez matematyka biologia chemia i fizyka to nie przydaje sie w zyciu!!! a potem mowia na "halo" cud wojtyly bo "tecze wyczarowal" hahahaha a to zwykle zjawisko:) brawo napijcie sie jeszcze!

W pierwszym filmiku widać piękne przejścia do parteru .OOOO nie !!!!! pisałem tego posta zaczynając oglądać myślałem, że napisze coś o tym jak polaków postrzegają, a tu co widzę, k🤬a konsolę rozj🤬i ja p🤬le poj🤬o ich rozumiem, że zarabiają kasy w c🤬j no ale bez przesady jak można tak traktować biedne maleństwo...
Nie ma to jak po przyjacielsku ponak🤬iać się meblami.
Pure is our blood
Baptized shores
Await us afar...
Plunder and Pillage
Triumph and Conquest
Power and Wisdom
The Will of Our Kind"
podpis użytkownika
"Scarlet the sunset,Pure is our blood
Baptized shores
Await us afar...
Plunder and Pillage
Triumph and Conquest
Power and Wisdom
The Will of Our Kind"
ja czekałem tylko aż wyp🤬olą którego z nich przez okno, albo chociaż telewizor, ale widać nowy typ imprezy, ponap🤬lajmy się meblami

K🤬a, dla zartow sie stołami rzucaja, jakąś konsolą po pysku się leją, klapkami. C🤬j wie kiedy to zartuje, a kiedy chce ci naprawde wjebac
podpis użytkownika
Świadomy sen

ten na kanapie dostał stołem , krzesłem , potem na nim siedziało dwóch kafarów a nadal zezgonowany .

Hipnotyzujący głos Fergie wprowadził ich w psychodeliczny nastrój....
Tak właśnie drechole pokazują się od wrażliwej strony. RHCP, jebnięcie koledze meblem. Kwintesencja wrażliwości.