Większość Polaków kocha Rosję, co więcej nawet ją p🤬lą!

Wolę Ruskich niż j🤬ych szwabów.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

O c🤬j Ci chodzi, że tak grzecznie zapytam?
Rosjanie to przeważnie wspaniali ludzie. Tylko władze im się trafiają nieprzyjemne.
A Ty oczywiście opierasz całą swoją wiedzę o świecie na stereotypach. GL & HF.
Rosjanie to przeważnie wspaniali ludzie. Tylko władze im się trafiają nieprzyjemne.
A Ty oczywiście opierasz całą swoją wiedzę o świecie na stereotypach. GL & HF.
@up
"Nie wiadomo, z jakiego powodów znienawidzony prze Polaków" Nie o stereotypy a o historię tu chodzi. Snyrgal wypowiadając te słowa utwierdził mnie w przekonaniu, że jest idiotą.
"Nie wiadomo, z jakiego powodów znienawidzony prze Polaków" Nie o stereotypy a o historię tu chodzi. Snyrgal wypowiadając te słowa utwierdził mnie w przekonaniu, że jest idiotą.

blizej nam do kacapow jak do szwabow czy innych pedalow.... niestety taka prawda. A dupy faktycznie ladniejsze od tych turko niemek. nie ma browara, bo c🤬j mnie strzelil.

Zabory, wspólna inwazja na Polskę razem z hitlerem w 39, okupacja po II wojnie, "likwidacja" polskiej inteligencji, a na forum pytają o co chodzi, przecież fajne mają dupy ??? No to fapujcie przy gwieździe czerwonej.
Austriacy, Szwedzi, Czesi, Węgrzy, z takim podejściem pół europy powinniśmy nienawidzić "bo nas bili"

kilka powodów do nienawidzenia rosji by się znalzło. Ale raczej władz niż ludzi.

W historii Polski mamy bitki z każdym naszym sąsiadem. Mamy przez to nienawidzić wszystkich dookoła?

K🤬a odzywają się dzieciaki co poczytały trochę wikipedi i myślą, że są genialne. Pouczylibyście się historii poczytali książki, a nie "bliżej nam do kacapów". "nienawidzić "bo nas bili"" Ty se chyba jaja robisz, z tymi, których wymieniłeś, jasne mieliśmy problemy i tyle, a Rosjanie MAJĄ NAS W DUPIE, nie zależy im na przyjaźni z nami, im nie zależy na przyjaźni z nikim. Czemu? Bo nie musi im zależeć, są na tyle potężni, że nie musi. Oni od zawsze próbują nas wydymać i mam k🤬a nadzieję, że to zrozumiecie bo nie chcę być przez nich j🤬y setny raz z rzędu.

O czym Ty, człowieku p🤬lisz? Mylisz politykę (w której przyjaźń nie istnieje, to jakiś absurd) ze zwykłymi ludźmi. Nergal jeździ do Rosji grać koncerty dla zwykłych ludzi, którzy z polityką Rosji mają tyle wspólnego, co ja z drogimi autami, a wy na siłę wp🤬lacie tu politykę.
Rosjanie, to normalni ludzie, jak ja i Ty. To, że urodzili się nie po tej stronie Bugu, nie sprawia że są sk🤬ielami. Dorośnijcie w końcu, bo zachowujecie się jak, nie przymierzając, Kaczyński.
Rosjanie, to normalni ludzie, jak ja i Ty. To, że urodzili się nie po tej stronie Bugu, nie sprawia że są sk🤬ielami. Dorośnijcie w końcu, bo zachowujecie się jak, nie przymierzając, Kaczyński.
Mi nie zależy na przyjaźni z bolszewikami czy szwabami, dlatego uznaje ich za wrogów by jak to Zdrojak ujął znów nas nie wydymali. A jak oni będą nas nienawidzić to dobrze przynajmniej będziemy wiedzieć na czym stoimy
.

No odsunąłem się trochę od tematu i skomentowałem bardziej użytkowników. Przyznaję Ci rację w tym ,że to jednak też normalni ludzie i mi właśnie chodziło o politykę, a że komentarze były o stosunku do kraju to jednak z polityką to jest niemało związane, bo jednak to czy obywatele innego państwa mają zaufanie do właśnie tej przykładowej Rosji to jest to jednak też na rękę politykom Rosyjskim.

@up
"...co ja z drogimi autami"
Prawie jak Kazik. Tata dilera.
"...co ja z drogimi autami"
Prawie jak Kazik. Tata dilera.