Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:20
konto usunięte 2011-07-05, 0:03 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2011-07-05, 4:43 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-05, 12:54 35
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-05, 13:57 9
@up
"Nie wiadomo, z jakiego powodów znienawidzony prze Polaków" Nie o stereotypy a o historię tu chodzi. Snyrgal wypowiadając te słowa utwierdził mnie w przekonaniu, że jest idiotą.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-06, 0:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-06, 7:40 4
Zgłoś
galonim 2011-07-06, 8:40 6
Austriacy, Szwedzi, Czesi, Węgrzy, z takim podejściem pół europy powinniśmy nienawidzić "bo nas bili"
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-06, 9:28 5
kilka powodów do nienawidzenia rosji by się znalzło. Ale raczej władz niż ludzi.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-06, 11:25 7
W historii Polski mamy bitki z każdym naszym sąsiadem. Mamy przez to nienawidzić wszystkich dookoła?
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-09, 0:22 6
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-09, 11:07 85
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-09, 19:58
Mi nie zależy na przyjaźni z bolszewikami czy szwabami, dlatego uznaje ich za wrogów by jak to Zdrojak ujął znów nas nie wydymali. A jak oni będą nas nienawidzić to dobrze przynajmniej będziemy wiedzieć na czym stoimy .
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-09, 23:05
No odsunąłem się trochę od tematu i skomentowałem bardziej użytkowników. Przyznaję Ci rację w tym ,że to jednak też normalni ludzie i mi właśnie chodziło o politykę, a że komentarze były o stosunku do kraju to jednak z polityką to jest niemało związane, bo jednak to czy obywatele innego państwa mają zaufanie do właśnie tej przykładowej Rosji to jest to jednak też na rękę politykom Rosyjskim.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-10, 12:23 1
@up
"...co ja z drogimi autami"
Prawie jak Kazik. Tata dilera.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem