Parafia św. Wawrzyńca, Wołów
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Parafia św. Wawrzyńca, Wołów
M883 napisał/a:
Nie wiem kto Ci coś zrobił i co konkretnie, ale Twoja nienawiść do chrześcijaństwa jest bardzo smutna.
pedofilia to nie chrześcijaństwo, no chyba, że coś przeoczyłem i w biblii/10, czy innych przykazaniach jest mowa o pedofilii, jeśli tak to przepraszam!
J4G4RT napisał/a:
Bardziej niż islam czy judaizm?
Poczytaj trochę. Przeanalizuj ( sorki, czego ja od ciebie wymagam...)
Idź pooglądać swój srajTVN.
to chyba ty czytasz nie to co trzeba, bo podczas wypraw krzyżowych niszczono, plądrowano i zabijano całe wsie, i miasta w imię wiary. o inkwizycji i zwykłego mordowania tych, którzy ośmielili się mieć otwarty umysł i mówili to, co nie było po nosku kościoła!
nie zapominaj, że terrorystami byli tech chrześcijanie, np.IRA, ETA...
Zbyszek3000 napisał/a:
Matka zmuszała mnie do chodzenia do kościoła a jak nie to byłem gorszym dzieckiem
Jak brałem ślub to rodziny nie było bo cywilny tylko
Dzieci mam nie ochrzczone więc prześladują mnie.
A tak to spoko pozdrawiam
u nas podobna osoba mieszka, ale Boże Narodzenie obchodzi i się tym chwali na FB.
Odkąd nastał Wykop 2.0 strasznie się tu zaroiło od lewackich ścierw z mózgami wypranymi propagandą z TVN. Lewactwo powinno być tępione w każdy możliwy sposób, to są podludzie.
sprawa z Pionek 80 letniego księdza Leona Czerwińskiego... radom.wyborcza.pl/radom/7,48201,30548130,80-letni-emerytowany-ksiadz-z...
M883 napisał/a:
Nie wiem kto Ci coś zrobił i co konkretnie, ale Twoja nienawiść do chrześcijaństwa jest bardzo smutna.
czy jak ktoś zayebie kierowcy to znaczy ,że nie lubi motoryzacji?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie