Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
gagatek690 2024-01-06, 11:04 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo 2024-01-06, 11:14
M883 napisał/a:

Nie wiem kto Ci coś zrobił i co konkretnie, ale Twoja nienawiść do chrześcijaństwa jest bardzo smutna.

pedofilia to nie chrześcijaństwo, no chyba, że coś przeoczyłem i w biblii/10, czy innych przykazaniach jest mowa o pedofilii, jeśli tak to przepraszam!

J4G4RT napisał/a:

Bardziej niż islam czy judaizm?
Poczytaj trochę. Przeanalizuj ( sorki, czego ja od ciebie wymagam...)
Idź pooglądać swój srajTVN.

to chyba ty czytasz nie to co trzeba, bo podczas wypraw krzyżowych niszczono, plądrowano i zabijano całe wsie, i miasta w imię wiary. o inkwizycji i zwykłego mordowania tych, którzy ośmielili się mieć otwarty umysł i mówili to, co nie było po nosku kościoła!
nie zapominaj, że terrorystami byli tech chrześcijanie, np.IRA, ETA...
Zgłoś
kamilja 2024-01-06, 11:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-01-06, 11:43 1
Zgłoś
Yolanda 2024-01-06, 11:44
Zgłoś
Brzęczyszczykiewicz 2024-01-06, 12:49 1
Zbyszek3000 napisał/a:

Matka zmuszała mnie do chodzenia do kościoła a jak nie to byłem gorszym dzieckiem
Jak brałem ślub to rodziny nie było bo cywilny tylko
Dzieci mam nie ochrzczone więc prześladują mnie.
A tak to spoko pozdrawiam

u nas podobna osoba mieszka, ale Boże Narodzenie obchodzi i się tym chwali na FB.
Zgłoś
Nemrod90 2024-01-06, 14:27 2
Odkąd nastał Wykop 2.0 strasznie się tu zaroiło od lewackich ścierw z mózgami wypranymi propagandą z TVN. Lewactwo powinno być tępione w każdy możliwy sposób, to są podludzie.
Zgłoś
Infiniti09 2024-01-06, 14:34
sprawa z Pionek 80 letniego księdza Leona Czerwińskiego... radom.wyborcza.pl/radom/7,48201,30548130,80-letni-emerytowany-ksiadz-z...
Zgłoś
bohun2006 2024-01-06, 14:49
M883 napisał/a:

Nie wiem kto Ci coś zrobił i co konkretnie, ale Twoja nienawiść do chrześcijaństwa jest bardzo smutna.

czy jak ktoś zayebie kierowcy to znaczy ,że nie lubi motoryzacji?
Zgłoś
MonkeyHunterScourer 2024-01-06, 16:23 1
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-01-06, 17:26
Ehhh miałem nadzieję, że ministrant go zagazuje.
Zgłoś
dantee 2024-01-06, 19:25
Zgłoś
roxster 2024-01-06, 20:44 2
Zgłoś
Gaiseric 2024-01-07, 1:39
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-01-07, 12:44 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem