Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
to, że okrzyki są skierowane przeciwko PO, nie znaczy że 'bojówkarze' są za PISem, ręce opadają jak się czyta niektóre wpisy politycznych fanatyków...
Były to okrzyki kierowane w stronę rządu, konkretniej w stronę partii rządzącej, może być to PO, może być to PIS czy inne P.., ci 'bojówkarze' będą robili to samo jeśli rząd będzie działał tak a nie inaczej.
EmPeroR77 napisał/a:
(...) w dniu tak ważnym dla mnie i wielu w stolicy koncert daje jakaś prostytutka z usa(...)
Wiele jest innych świąt w sierpniu, przez które pojeby mogły by się spinać o ten koncert, kto chciał to poszedł, inna sprawa że to c🤬jowa artystka grająca c🤬jową muzykę. Każdy mógł o 17 uczcić pamięć powstańców a później iść na koncert i nie widzę w tym nic dziwnego.
Novik napisał/a:
LOL i Didin't read ..
Idź sobie lepiej maryhuane wstrzyknij
Dlaczego dla wyborców tuseka jedyna opozycja to PiS?? I Dla nich nie ma nic innego;/ Tym bardziej że najprawdopodobniej była to jakaś grupa młodych ludzi,której przywódca coś kazał krzycześ, s sami nie wiedzą kto. A ja akurat TVN-owi w nic kompletnie w nic nie wierze bo przedstawiają sobie wszystko jak tylko im tusek zadryguje.
qubaz napisał/a:
Dlaczego dla wyborców tuseka jedyna opozycja to PiS?? I Dla nich nie ma nic innego;/ Tym bardziej że najprawdopodobniej była to jakaś grupa młodych ludzi,której przywódca coś kazał krzycześ, s sami nie wiedzą kto. A ja akurat TVN-owi w nic kompletnie w nic nie wierze bo przedstawiają sobie wszystko jak tylko im tusek zadryguje.
Próchno głosuje na PiS, ludzie którzy głosują na przekór swoim starym głosują na PO a debile udający oświeconych, i myślących tylko o wstrzykiwaniu marihuany na Palikota.
Inną sprawą jest to że na wyborach jest 50% frekwencji i jakby się Polska skrzyknęła to dało by radę wyj🤬 te wszystkie partie z sejmu i zaprowadzić porządek w tym burdelu...
...Marzenia
Oczywiście warszawiaki... im wieksze miasto tym większe dziadostwo...
podpis użytkownika
ZERO TOLERANCJI
Konto usunięte
2012-08-02, 15:08
Wypraszam sobie. Wroclaw 4 najwieksze polskie miasto a dziadostwa u nas jak na lekarstwo. A jak sie juz zdarzy to najczesciej jest to malomiasteczkowe, przyjezdne studenctwo.
McMenel napisał/a:
Sami są bardziej komunistami chcącymi zamiast czystego komunizmu wprowadzić narodowy socjalizm rodem z 3 rzeszy.
Mój ty młody, wykształcony z dużego miasta młodzieńcze... Komunizm od nazizmu różnił się tylko tym że Hitler pozwolił paru ludziom zachować fabryki, w których i tak produkowane było to czego on sobie życzył...
Skoro widzisz że my takie głupki to pokaż mi jedną jakąś istotną reformę(przeprowadzoną ofc.) PO która idzie w stronę liberalizmu. Ba. Pokaż w każdej innej partii który była u władzy jakąś reformę liberalna...
gordonviet napisał/a:
Nie do konca jest jak mowisz. Polska przez 23 lata zrobila bardzo duze postepy, szczegolnie w 8 ostatnich latach.
Jedyny postęp jaki się dokonał za krótkich rządów PiSu a potem i nadal rządów PO to zadłużanie się kraju w tempie Gierkowskim. To ten słynny ichni postęp...?
Najśmieszniejsze jest to, że najgłośniej przeciwko komunie krzyczą ci, którzy w 89 jeszcze nie żyli lub mieli miedzy 1 a 5 lat czyli w dupie byli, gówno widzieli.
@up
Ciekawe komu pierwszemu skończą się z dupy wzięte argumenty...tak pytam, żeby wiedzieć kiedy mniej więcej świeżynki na hardzie szukać
Konto usunięte
2012-08-02, 15:21
Gimbolandia się robi na sadisticu. Gronkiewicz Waltz razem z szajką okrada Was i chara po ryju a Wy dalej swoje. Oj będzie trzeba emigrować z tego kraju bo nie widzę Polaków za 15-20 lat. Już jesteście niewolnikami.
Jareczek wyp🤬alaj z polityki wreszcie!
Konto usunięte
2012-08-02, 15:22
Cóż może to nie był czas i miejsce na takie sceny ale to nie źle a dobrze że urządzane są manifesty "antyrządowe"
Pan kapitan napisał/a:
Rząd mamy taki jaki mamy, ale nawet jego przedstawicielom należy się minimum szacunku. Nie mówiąc już o szacunku do wojennych kombatantów, którzy wczoraj musieli się czuć naprawdę źle ...
Mówi się że szacunek należy się każdej osobie, ja akurat się z tym nie zgadzam okazuję szacunek tym którzy na niego zasługują, a przedstawiciele rządu na niego nie zasługują i wiele bardzo wiele osób się ze mną zgodzi.
Nasi dziadkowie walczyli o wolną Polskę ale do cholery my walczmy o to by tak dalej było i o to by żyło nam się lepiej.
Konto usunięte
2012-08-02, 15:23
@Arashel
C🤬ja prawda. Rzad tutaj nic do gadania nie mial. Na lata rzadow pisu czyli 2006-2007 Polsce przypadly pierwsze pokazne Fundusze Strukturalne stad ten rozwoj. W perspektywie 2007-2013 Polska otrzymala najwiecej w krajow czlonkowskich, spora czesc z tego poszla na infrastrukture techniczna pod Euro a napompowane dodatkowymi srodkami przedsiebiorstwa zwolnily nieco przez kryzys na zachodzie.
Pracuje w branzy funduszy EU i widze ile sie zmienilo w tym kraju.
contracts napisał/a:
I co z tej niepodległości skoro teraz w tej "wolnej polsce" wszystko zostało sprzedane, a polak pracuje za grosze u francuza, niemca, itd. Miałbym walczyć za ten kraj? Za co, za tuska? za kaczyńskiego?
a co to ma zwiazanego z Powstaniem Warszawskim? i kogo Ty obwiniasz za to jak jest? nie obwiniaj ani Tuska ani Kaczynskiego bo to
MY sami wybralismy ich by rzadzili tym krajem i tylko do samych siebie mozemy miec pretensje o to jak jest.
CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM 44' ROKU!
popieram okrzyki w 100%, historia mi jeść nie da, wolny rynek i owszem !
pzdr.