Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
Wolny rynek gowno ci da o ile sam na to nie zarobisz i zeby sie najesc do syta nie rozepchasz sie lokciami.
Dobry polityk to nie taki ktory duzo daje, tylkontaki, ktory malo zabiera.
Dobry polityk to nie taki ktory duzo daje, tylkontaki, ktory malo zabiera.
Nie powinni tak się zachowywać. Jeśli już to przecież mogą w każdy inny dzień iść pod ratusz albo pod sejm i krzyczeć. Banda debili, nic poza tym.
Co do przegranych wyborów przez Korwina. Gościu powinien zacząć kłamać (jak dotychczas rządząca reszta) to go ludzie wybiorą i wtedy zrobić swoje. Myślę, że nic gorszego jak ostatnie 23 lata rządów złodziei i cwaniaków nam nie grozi.
Co do przegranych wyborów przez Korwina. Gościu powinien zacząć kłamać (jak dotychczas rządząca reszta) to go ludzie wybiorą i wtedy zrobić swoje. Myślę, że nic gorszego jak ostatnie 23 lata rządów złodziei i cwaniaków nam nie grozi.
RumAndCola napisał/a:
Mi za to zalatuje napinaczem zza plastikowego ekranu monitora.
Eee, myślisz, że już nikt nie używa monitorów crt?
@up
wybacz. sam używam szklanego w telefonie ale generalnie szklanych ekranów używają starsi którzy mają starsze komputery bo młodzi mają młode laptopy i młodsze podejscie to hejtingu na sadolu. taka analogia z dupy ale trzyma sie kupy
wybacz. sam używam szklanego w telefonie ale generalnie szklanych ekranów używają starsi którzy mają starsze komputery bo młodzi mają młode laptopy i młodsze podejscie to hejtingu na sadolu. taka analogia z dupy ale trzyma sie kupy
Ten Jarosław tajny gej musi być dumny ze swoich chłopców . Bo jedna data jest ważna 10 kwietnia bo wtedy zgineli najprawdziwsi Polacy . A ci są tylko trochę prawdziwi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie