Brak zimowych opon
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
Brak zimowych opon
PiotrusCinek88 napisał/a:
Brak zimowych opon
Za to ten za nim miał zimówki.
Obydwoje nie dostosowali prędkości do warunków panujących na drodze, ale sprawcą kolizji jest samochód.
Za brak zachowania bezpiecznej odległości i najechanie.
Suckday napisał/a:
Za to ten za nim miał zimówki.
Obydwoje nie dostosowali prędkości do warunków panujących na drodze, ale sprawcą kolizji jest samochód.
Za brak zachowania bezpiecznej odległości i najechanie.
Niekoniecznie, ponieważ biegły sądowy przeanalizuje to i stwierdzi, że zagrożenie stworzył jednoślad. Poza tym, widać że szklanka na drodze i żadne zimówki nie pomogą.
squach napisał/a:
Niekoniecznie, ponieważ biegły sądowy przeanalizuje to i stwierdzi, że zagrożenie stworzył jednoślad. Poza tym, widać że szklanka na drodze i żadne zimówki nie pomogą.
Imperator Rozkmina haha
To rondo jest bardzo niebezpieczne jak trochę popada. Sama przez nie jechałam i wpadłam w poślizg przy przepisowej prędkości. Ten czerwony nie wyhamował od razu bo nawierzchnia tam jest bardzo śliska po deszczu.
Magiczna_Mysz napisał/a:
To rondo jest bardzo niebezpieczne jak trochę popada. Sama przez nie jechałam i wpadłam w poślizg przy przepisowej prędkości. Ten czerwony nie wyhamował od razu bo nawierzchnia tam jest bardzo śliska po deszczu.
Jakie nie wyhamował od razu? Nie widzisz kiedy baba/pedał naciska na hamulec? Co do twojego wpadnięcia w poślizg; to skąd wiesz jaka tam jest "przepisowa prędkość" dla mokrej nawierzchni?
Jakich zimowych opon? To aktualny filmik z września/października 2022r. Zwróćcie uwagę, że hamowanie ma miejsce dopiero po rozjechaniu typa i przeciągnięciu go przez kilka metrów. Widać kiedy zapala się trzecie światło hamowania. Zero uwagi na drodze po stronie kierującego. samochodem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie