Indonezyjski Program Kosmiczny cierpi na choroby wieku dziecięcego.
Balon to chyba nie pierwszy raz robili, ale pomysł, żeby podczepić do niego fajerwerki to chyba wymyślili na poczekaniu

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zastanawiam się jak to miało wyglądać w ich założeniu planu pierwotnego i ni c🤬ja nie wiem. Wyszło całkiem zajebiście.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
"podobno poparzone 60% powierzchni ciała" -woda na polu ryzia ochłodzić boląca dupa. Wracać do praca

Nikt_nie napisał/a:
Dobry ZOOM, ciekawe czym nagrywane?
workiem ryżu...
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Amatorka. Takie zabawy robiliśmy na praktykach na spawalni. Z tą różnicą że napelnialiśmy reklamówki acetylenem i się podpalało. Ale najlepszy efekt był z kondonem, kumpel musiał się zgolić do łysa bo troszkę go odpaliło.
natko pietruszko, tyle CO2 w powietrzu. Teraz rachunki za prąd o 80% w górę.
co to k🤬a jest, balon na murzyńską spermę czy o c🤬j tu chodzi, czmeu tak jebło ???
~Velture napisał/a:
Zastanawiam się jak to miało wyglądać w ich założeniu planu pierwotnego
1. Nadmuchać balon.
2. Rozgrzać w nim powietrze.
3. Podczepić petardy/ognie sztuczne/co tam mieli pod ręką wybuchowego.
4. Podpalić lonty materiałów wybuchowych.
5. Odwiązać liny mocujące (być może zostawić jedną dłuuuuuuuuuuuugą.
6. Odejść trochę.
7. Podziwiać, jak statek zbliża się do bogów.
8. Zacząć drzeć ryje bez opamiętania, gdy materiały wybuchowe zaczną działać.
8a. Ew. posrać się ze szczęścia.
9. Ściągnąć balon, bo ten na 100% nie zapali się od tego wszystkiego, na 100%....
I co mogło się nie powieść? Wszystko

podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/