podpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIApodpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIANie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/
Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/
K🤬a przwciez to jest gównostan. U nas ludzie sie nauczyli co wolno, a czego nie. Tam nawet żadnej odzieży ochronnej nie mają. J🤬a manufaktura jak u nas sto lat temu.
I tak lepiej niż w chłodni, w hucie przynajmniej ręce w cieple, trochę jak ginekolog.
Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/
Rozumiem Twoje obawy i podejście, natomiast nie rozumiem takich komentarzy. Gdyby nie ludzie pracujący w hutach czy kopalniach różnych rud metali, to najprawdopodobniej siedziałbyś teraz w chatce ze słomy i gówna, a ten komentarz pisał byś patykiem na piasku czy tam glinianej tabliczce. Wszelkie technologie wymagają całych łańcuchów produkcyjnych, od murzyna w Afryce wydobywającego rudę kobaltu, przez fizyków pracujących przy reaktorach, by uzyskać izotop, po chińczyka składającego aparat do radioterapii nowotworów.
Ja nie rozumiem np tego, jak można tego nie rozumieć i że są i będą tacy ludzie, bo będą potrzebni. Zawsze byli potrzebni, często jako niewolnicy, dziś niewiele się zmieniło, prócz nazewnictwa.
Jemu chyba chodziło, że ci, na których grzbiecie ten cały bajzel jedzie - gówno z tego mają. Popatrz na Ukrainę - biedacy gina, by bogacze mogli dupczyć ich żony w Niemczech czy na Malediwach.
Witaj.W Twojej wypowiedzi jest jeden zasadniczy błąd.W rozwinętej gospodarce takie czynności wykonują maszyny tj.automaty tugdzież roboty zautomatyzowane ,bez fizycznego kontaktu z niebezpiecznym materiałem .Robota można wymienić człowieka nie .
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/
No dobra gościu uciekł nic sie nikomu nie stalo wiec opis chyba niezgodny z treścią