Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
leonidkacap 2024-12-21, 22:50
przez się wahałem czy nie złożyć CV ale za dużo maszyn do obsługi na raz
Zgłoś
Aniafrania 2024-12-21, 22:51 1
Stalowy go przyjmie będzie z Pioterem pracował w telewizji już ma doświadczenie
Zgłoś
smc 2024-12-21, 22:52
*umowa na zastępstwo.
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-12-21, 22:55 3
Iron man
Zgłoś
Pedalski_Wlamywacz_2 2024-12-21, 23:01 3
Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/
Zgłoś
WKND 2024-12-21, 23:39 93
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pfefe 2024-12-21, 23:43 5
Niech mi ktoś wytłumaczy co on chciał zrobić bo nie pojmuję. Ten stalowy pręt błyszczy się jakby był nawilżony wodą. Woda plus roztopiony metal to wiadomo że wybuchnie więc po co w ogóle stosować taką metodę i czemu to wszystko miało służyć???
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-12-21, 23:49 2
Kowal lvl 1.
Zgłoś
213213 2024-12-21, 23:56 5
Pedalski_Wlamywacz_2 napisał/a:

Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/

ograniczona wyobraźnia to jeszcze nic złego, dopóki jesteś świadomy że masz taki problem.

[ Dodano: 2024-12-21, 23:57 ]
pfefe napisał/a:

Niech mi ktoś wytłumaczy co on chciał zrobić bo nie pojmuję. Ten stalowy pręt błyszczy się jakby był nawilżony wodą. Woda plus roztopiony metal to wiadomo że wybuchnie więc po co w ogóle stosować taką metodę i czemu to wszystko miało służyć???

nie znam się, więc tym chętniej wytłumaczę:

zadaniem gościa było, aby skorupa stygnącej stali zbytnio nie zeskorupiała i gość ewidentnie zawalił swoje zadanie i próbował nadrobić kreatywnością.
Zgłoś
xdrt 2024-12-22, 0:00 1
Pedalski_Wlamywacz_2 napisał/a:

I tak lepiej niż w chłodni, w hucie przynajmniej ręce w cieple, trochę jak ginekolog.
Zgłoś
Janko 2024-12-22, 0:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adiczek 2024-12-22, 0:29
Zgłoś
rybsony 2024-12-22, 0:47 5
Zgłoś
zn506 2024-12-22, 1:09 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem