📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

przez się wahałem czy nie złożyć CV ale za dużo maszyn do obsługi na raz
Stalowy go przyjmie będzie z Pioterem pracował w telewizji już ma doświadczenie
Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/
Niech mi ktoś wytłumaczy co on chciał zrobić bo nie pojmuję. Ten stalowy pręt błyszczy się jakby był nawilżony wodą. Woda plus roztopiony metal to wiadomo że wybuchnie więc po co w ogóle stosować taką metodę i czemu to wszystko miało służyć???
Pedalski_Wlamywacz_2 napisał/a:
Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/
ograniczona wyobraźnia to jeszcze nic złego, dopóki jesteś świadomy że masz taki problem.
[ Dodano: 2024-12-21, 23:57 ]
pfefe napisał/a:
Niech mi ktoś wytłumaczy co on chciał zrobić bo nie pojmuję. Ten stalowy pręt błyszczy się jakby był nawilżony wodą. Woda plus roztopiony metal to wiadomo że wybuchnie więc po co w ogóle stosować taką metodę i czemu to wszystko miało służyć???
nie znam się, więc tym chętniej wytłumaczę:
zadaniem gościa było, aby skorupa stygnącej stali zbytnio nie zeskorupiała i gość ewidentnie zawalił swoje zadanie i próbował nadrobić kreatywnością.
Pedalski_Wlamywacz_2 napisał/a:
I tak lepiej niż w chłodni, w hucie przynajmniej ręce w cieple, trochę jak ginekolog.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie