Nie mogę się doczekać. Wiedzmina1 przeszedłem 6 razy (edycje rozszerzoną). Wiedzmina2 tylko raz na xbox 360. Jedynka była świetna duże lokacje wielu przeciwników no i bardzo dobra fabuła. W 2 postawili bardziej na dynamiczny system walki co było fajne ale mała różnorodność przeciwników bardzo mnie dręczyła. Obie części są świetne ale 2 wydawała mi się bardzo liniowa mimo Questów pobocznych.
konto usunięte
2014-02-04, 5:14
Piwo ze to za 3 nie wyjdzie na maca. Jedyna gra którą zawsze kupie.
dlaczego Sapkowski zawziął się na taką wspaniała grę pisząc takie przypałowe powieści na jej podstawie?
konto usunięte
2014-02-04, 12:23
Znowu ten szajs dla dzieci
Co jak co ,ale CD PRojekt jest jedną z nielicznych wytwórni gier w tym morzu gówna, która robi dla gracza, a nie tylko dla pieniędzy. I to jest właśnie ich klucz do sukcesu, gracze to doceniają i kupują grę, bo mają do niej szacunek oraz wiedzą, że firma po wypuszczeniu gry będzie na bieżąco poprawiać błędy jeżeli takowe się pojawią i nie będzie wypuszczała miliona DLC, które zostały specjalnie usunięte z podstawki, żeby móc jeszcze trochę dorobić na grze.
Wielki szacun dla nich i z niecierpliwością czekam na W3.
konto usunięte
2014-02-04, 12:45
pedalska gra, dla pedalskich polaczków.
Marxe napisał/a:
znowu pokazują się łajzy,którym nic się nie podoba
Nie, nie wszystko. To jest Sadol, a nie gówniana strona o grach dla dzieci i pryszczaków z dziewiczym mchem pod nosem.
Witcher jak ju a nie zaden wiedźmin