Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kamaz 2012-10-03, 14:24
Bo tak! i nie ma gadania ;D
Zgłoś
M................M 2012-10-03, 22:51
Ja mam w bloku zamykany śmietnik na klucz i jest git!
Kiedyś zostawialiśmy z sąsiadami zamknięte drzwi do niego, ale nie na klucz, żeby sobie właśnie żuliki pozbierały co im tam do szczęścia porzebne. Ja nie mówię, że mają nam bić pokłony w podzięce, ale w momencie, jak zaczeli wywlekać śmieci na podwórko i tworzyć malownicze instalacje, to było przegięcie. Pałka ostatecznie się "przegła" jak jakis żulik postanowił się ogrzać i rozpalić w pełnym kontenerze ognisko... dowcip polega na tym, że śmietnik mamy specyficzny, bo mieści się w budynku, a na suficie jest transformator.
Zgłoś
rusofil 2012-10-04, 19:53
I dobrze. Po co ktoś ma podrzucać swoje syfy albo rozwłóczać śmieci dookoła? Różni są debile, niektórzy wypieprzają śmietniki celowo, by zrobić ludziom na złość. Poza tym za wywóz śmieci płacą mieszkańcy i nie potrzeba im większej ilości do opłacania. Zamykanie jest logiczne.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś