📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:13
🔥
Hobby
- teraz popularne

No niby tak, ale ta informacja wisi w bloku a raczej apartamentowcu a śmietnik był w osobnym pomieszczeniu (chodzi o zamykanie tego pomieszczenia, nie samych śmietników)

hehhe pół żartem pół serio dla mnie gicior... Piwko dla autora tej wywieszki

I tak społeczeństwo było pełne buractwa, które śmieci podrzucało do śmietników na chodnikach, lub po prostu do lasu. Teraz załatwiono to w najprostszy sposób - miasto podpisuje umowę na odbiór odpadów w imieniu mieszkańców i już. Od teraz nikt nie powinien podrzucać, bo i tak jest obciążany przez miasto. A że nie może sobie sam wybrać odbiorcy odpadów? No cóż, pretensje do tych, którzy takiej umowy nie mieli.
@harry_callahan Opowiadasz glupoty. Zamykający śmietniki robią na złość samym sobie, nikomu innemu. Akurat mam okno tak, że widzę śmietnik i co widzę? KAŻDY "nurek śmietnikowy" krążący po osiedlu ma klucze do wszystkich śmietników i wybiera śmieci. Skoro on ma (nie wiem skąd) to myślisz, że ktoś inny mieć nie może? Naiwny jak dziecko jesteś!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie