👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No niby tak, ale ta informacja wisi w bloku a raczej apartamentowcu a śmietnik był w osobnym pomieszczeniu (chodzi o zamykanie tego pomieszczenia, nie samych śmietników)

hehhe pół żartem pół serio dla mnie gicior... Piwko dla autora tej wywieszki

Jeszcze zapomnieli dodać,że może się tam wprowadzić pedobear który by sprowadzał tam dzieci i je r🤬ał

I tak społeczeństwo było pełne buractwa, które śmieci podrzucało do śmietników na chodnikach, lub po prostu do lasu. Teraz załatwiono to w najprostszy sposób - miasto podpisuje umowę na odbiór odpadów w imieniu mieszkańców i już. Od teraz nikt nie powinien podrzucać, bo i tak jest obciążany przez miasto. A że nie może sobie sam wybrać odbiorcy odpadów? No cóż, pretensje do tych, którzy takiej umowy nie mieli.
@harry_callahan Opowiadasz glupoty. Zamykający śmietniki robią na złość samym sobie, nikomu innemu. Akurat mam okno tak, że widzę śmietnik i co widzę? KAŻDY "nurek śmietnikowy" krążący po osiedlu ma klucze do wszystkich śmietników i wybiera śmieci. Skoro on ma (nie wiem skąd) to myślisz, że ktoś inny mieć nie może? Naiwny jak dziecko jesteś!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie