Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"Inkę" pomścimy
S................T • 2013-02-21, 18:10
Pamiętacie akcję lewaków na pomniku działaczki UK, Inki?
Mamy prawicowy odwet

Zdjęcie to biuro lewicowej posłanki SLD - Joanny Senyszyn.
W końcu coś zaczyna się dziać
Zgłoś
m................o 2013-02-21, 19:01
SzokAT napisał/a:

Najlepsi są ci, co komentują sprzed komputera.
Najwyższe osiągnięcie - ruszenie dupska po paczkę chipsów

a co mamy k🤬a robić? wysadzić rząd w powietrze, p🤬lnąć napis na ścianie? wk🤬iają mnie już takie komentarze "bo ktoś siedzi przed kompem to napisze jaki to ja jestem działacz i pojadę mu bo teraz to jest modne na sadolu"
Zgłoś
Nejm 2013-02-21, 19:04 29
Beka nieziemska z tego hejtowania się lewaków i prawicowców . Wszyscy razem gówno wnosicie do państwa i o gówno walczycie między sobą. Jak nasz rząd. "Moja prawda jest mojsza niż twoja"

Tak ciężko znaleźć złoty środek ? Hołota !

podpis użytkownika

Zgłoś
d................8 2013-02-21, 19:13 2
@Nejm
plus za trzeźwe myślenie ponad tym całym gównem...
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-21, 19:15 10
A na drzewach zamiast liści, będą wisieć komuniści!

podpis użytkownika

...Niech staną zegary...
Zgłoś
B................r 2013-02-21, 19:16 7
@up

Złoty środek między prawicą a lewicą?

Geniusz j🤬y.
Zgłoś
lordkowal 2013-02-21, 19:18
Inkę chyba powinni napisać inteligenci...
Zgłoś
F................x 2013-02-21, 19:19
Aha, czyli jakieś zjeby pomazały pomnik, a inne zjeby obrzuciły czymś dom jakiejś poseł? Czy nie ogarniam czegoś?
Zgłoś
d................r 2013-02-21, 19:21
Jaki złoty środek? O czym Ty mówisz? Jakby jeden z drugim się pouczył historii i dowiedział nieco o polityce to zrozumiałby, że najpierw trzeba zmienić ustrój w naszym państwie o co walczy środowisko prawicowe. Ale widzę lepiej być głupim i cisnąć w internecie.
Zgłoś
lubieanal 2013-02-21, 19:30 15
Prawicowe kółko wzajemnej adoracji znowu w akcji. Nudzi mnie już to. Siedźcie na dupie i p🤬lcie że Wam źle. I że wszystko to wina komuchów, albo czarnych. A ja wam powiem że to gówno prawda. To że Wam źle to tylko i wyłącznie Wasza wina. Mażcie pomniki czy to Inki czy Kuklińskiego w parku Jordana, róbcie burdy na ulicach, i kiedy wasi idole będą przy korycie wszystko się zmieni. Czcze gadanie, będzie tak samo. Jedyny sposób na wyjście z szamba jakie Was otacza to ciężka praca. W tym kraju da się naprawdędobrze żyć i nie mówię tu o jakichś pieprzonych lemingach siedzących od 8 do 8 w korpo, mieszkających w klatkach zwanych osiedlami strzeżonymi. W skrócie, jeśli Ci życie nie wychodzi to nie jest to wina wszystkich dookoła, ale twoja.

A i jeszcze zdjątko:

Zgłoś
v................n 2013-02-21, 19:35 7
@up

Mógłbym Cie skwitować jaki jesteś... ale twój nick mówi o Tobie wszystko

Przez lewackie ścierwo zaleją nas cz🤬chy, muzułmanie, pedały i wegetarianie.

Ustrój trzeba zmienić. Zaraz powiesz, że mamy demokracje.... taki h🤬j co 4 lata możesz sobie pana wybrać a ustawy obywatelskie są wyj🤬e do kosza przy pierwszej okazji...

UE tez jest zajebiste. Przykładowo polska produkuje 2000 ton cukru, limit ma na 1500 a potrzeby 1700. Wiec exportujemy 300 i jest dobrze? Nieee... Exportujemy 500 a 200 importujemy genialne nie? Jest jeszcze sporo takich kwiatków....
Zgłoś
lubieanal 2013-02-21, 19:42 1
@ up & up

Jeśli tylko żonę uproszę to rzeczywiście lubię anal
Mój nick ma tylko i wyłącznie charakter satyryczny, a jest taki gdyż wydawało mi się że ten portal ma właśnie taki charakter. Widzę jednak że chyba byłem w błędzie. Coraz więcej tu wszelkiej maści politycznego ścierwa.

edit dla virusotron

Co do cz🤬chów itd to nie sprawiają problemu dopóki są krótko trzymani. Tak naprawdę dlaczego boisz się ich zalewu? Zabiorą Ci pracę? Jak to przecież są od Ciebie gorsi nie? Zaciukają Cię w nocy na ulicy? Nie jeśli będą krótko trzymani.

Co do stołków to tak jak pisałem, bez różnicy kto na nich siedzi. Rządzili już w tym kraju czarni, czerwoni, wszyscy. Jakiejś znacznej poprawy nie widziałem.

Co do cukru to takie pytanko. To ktoś z rodziny czy cos?
Zgłoś
zonk 2013-02-21, 20:08
Ja p🤬le, Tusk rozp🤬ala kraj, a tamci się bawią w jakieś odwety.
Zgłoś
E................t 2013-02-21, 20:19 1
A ja jestem k🤬a Anty wszystko i p🤬le was z prawej jak i z lewej jestescie wszyscy ostro poj🤬i
Zgłoś
v................n 2013-02-21, 20:21 1
Niggersów, aż tak się nie boje ale najgorszą plagą są muzułmanie patrze Francja, UK, Niemcy.

W Polsce liczba fotoradarów rośnie jak krzywa Rostowskiego, podatki to jakaś kpina, około 80% zabiera państwo w vacie, sracie, zusie itd. Za ochłap co zostanie musisz przeżyć.a Rząd przyznaje sobie premie, k🤬a za co za nie udolność?

Ciekawostka o UE:

Hiszpania musi pożyczyć Grecji ileś miliardów jest to kwota X na 2%. Hiszpania nie ma tych pieniędzy więc musi pożyczyć od komercyjnych banków na 7%. No k🤬a inteligentnie.
Zgłoś
Black Pitt 2013-02-21, 20:22 1
Asaltis napisał/a:

A na drzewach zamiast liści, będą wisieć komuniści!

Jeśli poprawnie wpisałeś datę unieszczęśliwienia swoich starych, to brawo, jeszcze nawet z jajca na jajco nie skakałeś jak komuna padła. Ktoś Ci nap🤬lił gówna do łba i jak ta papuga za ziarenko powtarzasz c🤬jowiny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie