Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
konto usunięte 2013-02-21, 20:28 1
3 maja ma coś być. Szykujcie się na wojen domową.
Zgłoś
jazda123 2013-02-21, 20:40 2
Lewaczki teraz płaku płaku bo zli ludzie pomazali leawckiej babce biuro ? jak marzą inne rzeczy lewicowcy to spoko ale jak już narodowcy to be.

Tak wiem zrobiłem parę byków.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 20:48
Ten człowiek powiedział że przyjdą nasi i także beda wyzyskuwać.

Zobaczcie jak ludzie są nauczeni że tak musi być.

Otóż NIE kolego @lubieanal, ty taki jesteś może, oni są na pewno, ale nie nacjonalista/narodowiec. Nie wpier.....j się nie w swoje srodowisko. Ja nie jestem z blokowiska, mam firme, dom, zone dzieci i ..........oddaje od ch....ja kasy państwu. Wiec nie generalizuj, bo ch...j sie na tym znasz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 20:57 4
"Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami,nazistami,antysemitami, skojarzenie to wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin

Popieram narodowców bo tylko oni mają szansę na odbudowę naszego kraju, tylko niech coś zrobią by nie byli utożsamiani z bandą kiboli
Zgłoś
lubieanal 2013-02-21, 21:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 22:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 22:18
Idźcie być prawiczkami gdzie indziej, plz.
Zgłoś
Dildowagins 2013-02-21, 22:29 2
Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę!
Zgłoś
Cyrk 2013-02-21, 22:57
Tak tylko przypomnę, że narodowo-katolicki socjalizm to nie prawica...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 23:23
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-02-21, 23:24
innyczlowiek napisał/a:

lewackie ścierwa!
jak tylko widzę nazwisko wielkiej pani profesor od wszystkiego to mi się klocuch przypomina :p

Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 0:18
Zgłoś
lubieanal 2013-02-22, 0:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 0:35
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 14:50
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem