👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to nie akupunktura- tę stosuje się w celach leczniczych. A to robi się po prostu dla tzw. "rozrywki". Tak drodzy Sadyści są idioci, którzy czerpią z czegoś takiego jakiś rodzaj przyjemności, ew. mogą się potem pochwalić fotką na FB jacy to oni są super.
Aha, mam pierwszy komentarz, więc liczę na 100 piw.
Aha, mam pierwszy komentarz, więc liczę na 100 piw.

to zwykłe przebijanie skóry, żadna akupunktura =o
to tak jakby gówno na klacie nazwać, leczniczą maseczką chociaż zaraz to wykracze
stawiam piwko, że UP będzie miał 100 piw.
to tak jakby gówno na klacie nazwać, leczniczą maseczką chociaż zaraz to wykracze
stawiam piwko, że UP będzie miał 100 piw.

Nie dość, że brzydka, gruba to w dodatku głupia..... tak jak to lachy w tych czasach mają......

Laska z początku już tu była a propos przebijania sutka. Gdzie to jest obecnie- nie wiem.

Jaka tam akupunktura, to przecież skaryfikejszyn modyfikejszyn!

powiedziałbym żeby poszły się leczyć, ale chyba właśnie to robią :/

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie