Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Insanity workout
Old.Mc.Boner • 2013-05-17, 12:03

Już niedługo wakacje. Smalec trzeba troszke przytopić a to przydałoby sie każdemu. Szukałem po necie skutecznych aerobów, treningów siłowych i trafiłem na to. Jestem po 2 dniach treningu i to zajebiście daje w kość. Nie bez powodu nazywa się to insanity
Do tego dobra dietka, suple i jadziemy. Jak ktoś będzie chciał linka do całego zestawu płyt chętnię podeślę (ok 5gb, pisać na pw).
Ćwiczenia trwają ok 40-50 min więc wystarczy 1seria dziennie
part 2: /watch?v=B0D5jSB0XzI

PS: Nie inetesuje Cie to ? Scrolluj dalej i wpierniczaj junk food
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bomba99 2013-05-17, 12:11 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 12:12 11
lordi2 napisał/a:

PS: Nie inetesuje Cie to ? Scrolluj dalej i wpierniczaj junk food

Ciebie to interesuje? To idz na forum tematyczne, a nie na sadola
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 12:23 41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Old.Mc.Boner 2013-05-17, 12:26 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 12:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 13:08 14
Tutaj znalazlem lepszy trening na zgubienie tluszczu...

A oto efekty:

Trenerem byl Rudolf Höss sugerujacy sie wytycznymi samego Heinricha Himmlera
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 13:36 1
Bomba99, Czym jesteś?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 13:41 1
up hard gainer to gość który ma bardzo szybką przemiane materi i cieżko łapie kilogramy
Zgłoś
garota 2013-05-17, 14:42 8
Zgłoś
Huger 2013-05-17, 17:41
Znam Insanity. Probowalem tego z paczka znajomych. Nikt nie wytrzymal wiecej jak 2 tygodnie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 17:57 7
Zgłoś
Sonal 2013-05-17, 18:10 4
Zgłoś
Dzikiwaz 2013-05-17, 22:05
Dobra teraz info do hejterów jak np. Sonal.

Trening Insanity jest robiony przez firmę Beachbody. Są również autorem sławnego na Zachodzie i USA P90X. Insanity to trening nastawiony na poprawę cardio i padek wagi, bez skupiania się na budowie mięśni. Jeżeli ktoś woli trochę schudnąć i nabrać mięśni niech robi P90X. Jeżeli chcesz mieć lepsze osiągi w aerobach i schudnąć bo masz nadwagę polecam Insanity. Problem polega tylko na tym, że nie są to treningu dla początkujących. I tu nie chodzi o to czy ktoś da radę czy nie da rady przeprowadzić całego treningu, ale czy nie zrobi to mu krzywdy.

Przez pierwszy miesiąć Insanity trenujemy 40-50, z brzuchem około godziny. Treningi są męczące nie powiem, ale dynamiczne i dają satysfakcję. W drugim miesiącu zaczyna się hardcore, ale kto dojdzie ten zobaczy.

W czym tkwi tajemnica Insanity? W niczym wielkim, po prostu jest to trening HIIT. Po dwóch tygodniach mogę powiedzieć, że zauważyłem poprawę kondychy i nie wielki spadek wagi. Dodam, że wcześniej uprawiałem różne formy rekreacji sportowej od 3-4 miesięcy w miarę regularnie.
Zgłoś
KMD 2013-05-17, 22:54
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem