👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe no właśnie zawsze mam polewe z mistrzow karate, kyokuszin czy innych gowien, w ktorych ciosy wygladaja fajnie, pod warunkiem ze ofiara wie jak do nich upasc. Spojrzmy jak szybko zapomnial o Karate i zaczal stosowac uliczne liscie czy pchniecia na ziemie. Ogolnie to polewa z tych pokazowych ciosow w p🤬du jest.

A co jak ktoś nie ma takiego ubranka
?? I nie ma gdzie chwycić.

Dlatego ja na ulicy walczę bez koszulki i np. tacy judocy gubią się bo nie mają za co mnie załapać

Jeśli nie fejk, to udokumentowany obraz skrajnego debilizmu. facet chciał mu pokazać chwyt, a ten sie opiera na bidasa. jak trenujesz boks, to bijesz po gardzie? no raczej każda sztuka walki polega na czekaniu na odsłonięcie. a do tego trzeba umieć stosować ciosy. Sztuka walki to SZTUKA a nie kretyński przejaw przemocy. segregujmy śmieci od artystów.
@ 3,4 up
pamiętajcie że są rzuty do których nie potrzeba chwytu za gi
pamiętajcie że są rzuty do których nie potrzeba chwytu za gi

Hehehe:P Aż musiałem się zarejestrować jak zobaczyłem wasze komentarze:) Fake w stylu Renato Laranja (zobaczcie sobie Mastering the system Eddiego Bravo). Rozwalają mnie komentarze osób które kompletnie nic nie wiedzą co oglądają. Otóż drodzy panowie i gimbusiątka, to jest Brazylijskie Jiu Jitsu, w tym pięknym sporcie brązowy pas stoi wyżej niż niebieski. Niebieski pas otrzymuje się po białym, następnie jest purpurowy, brązowy i czarny. Jeśli ten koleś z niebieskim pasem rzeczywiście jest trenerem to próbował nauczać człowieka który stoi wyżej w łańcuchu pokarmowym, poza tym niebieski pas można dostać czasem nawet po roku nauki więc wiedza takiego człowieka i doświadczenie jest nikłe, nominacje na brąz zwykle są po kilku latach, niektórzy kulają się w brązowych całe wieki więc poziom jest nie do porównania. Heh i strasznie bawią mnie komentarze w których jakiś dzieciak opowiada co się u niego na wiosce zdarzyło, hehe pościg policji heh.
A jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości dotyczące karate, judo, jiu jitsu to zapraszam na treningi...
Brazylijskie jiu jitsu nie skuteczne? (hmm ciekawe dlaczego to podstawa w nauczaniu komandosów, marines, wiele elementów wykorzystuje się w kravce) Wygooglujcie sobie kto to był pan Rickson Gracie albo Helio Gracie, a i nie zapomnijcie obejrzeć UFC1;P
Pozdrawiam,
OSS!
A jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości dotyczące karate, judo, jiu jitsu to zapraszam na treningi...
Brazylijskie jiu jitsu nie skuteczne? (hmm ciekawe dlaczego to podstawa w nauczaniu komandosów, marines, wiele elementów wykorzystuje się w kravce) Wygooglujcie sobie kto to był pan Rickson Gracie albo Helio Gracie, a i nie zapomnijcie obejrzeć UFC1;P
Pozdrawiam,
OSS!

yommek napisał/a:
...to jest Brazylijskie Jiu Jitsu, w tym pięknym sporcie brązowy pas stoi wyżej niż niebieski. Niebieski pas otrzymuje się po białym, następnie jest purpurowy, brązowy i czarny....
Trenowałem to gówno (i kilka innych sztuk walk) i pasy dostaje się za uczęszczanie a na egzaminach przepuszczą każdego żeby tylko został i płacił dalej za te głupie treningi. Także kolor oznacza jak bardzo lubisz być r🤬any na siano. Jest coś na ten temat w programie penn & teller "bullshit"
wolę siekierkę od pasa

narka.
Part 1:
Part 2:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie