👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mistrz liczył na to, że uczeń sam sobą rzuci już na samą myśl, że ma z nim do czynienia.

To wcale nie jest taki uczeń. Typ ma czarny pas, więc "coś tam" potrafi
Tak by wyglądała 99% ćwiczeń gdyby "napastnik" stawiał opór a nie posłusznie kładł się na macie przy najmniejszym przyłożeniu siły, to pokazuje jak bardzo bezwartościowe są te wszystkie dżudżitsa, karaty i inne juda w REALNEJ walce, a nie głupich pokazówkach na turnieje. Pamietam, jak u nas był pokaz sprawności policjantów, raz dwa trzy, zajechali drogę, wyciągają kierowce, gleba, cała akcja trwa 20 sekund. Traf chciał że kilka dni później w mieście szalał pijany 16sto late za kierownicą, najpierw ścigali go ze dwie godziny po starówce i parku, zajeżdzali mu drogę kilka razy ale za każdym razem chłopak wsteczny i jedzie dalej, zatrzymało go dopiero to, że zarył samochodem w rów (sam, nie wepchęły go tam radiowozy) a potem pół godziny nie mogli go wyciągnąć zza kierownicy bo się zaparł rękami nogami, dopiero jakiś mundry, znudzony biernym oporem wyciągnął paralizator...
Sama prawda. Przy najmniejszym oporze wszystkie te "walki" gości w kimono to bezwartościowa pokazówka. Jak chcesz się lepiej bronić to polecam boks tajski lub tradycyjny, tam przynajmniej się naprawdę bijesz...

Jebie fejkiem: udawane emocje i nienaturalne zachowania. Poza tym, zobaczcie napisy na początku filmu. Kto by zatytułował taki filmik po prostu: "pokaz nr .." toż to był incydent, a nie jakiś pokaz
To jest pokaz judo, dokładnie chce pokazać rzut Morote Seoi-Nage, tylko ten trener- mistrz, coś mu nie wychodzi, jak sam powiedział ma zły dzień.

Pseudolistonosz, sam jebiesz fejkiem. Jakiś taki nienaturalny jesteś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie