Kolejny zapijaczony ryj, wielki polski pan. Wstyd mi k🤬a, że takie gówno nazywa się Polakiem. Są poj🤬i Ukraińcy i są też normalni, pracujący Ukraińcy - ktoś kto tego nie ogarnia jest tak samo zj🤬y jak ten ochlapus.
J🤬y dezerter uważa ,że mu się w Polsce wszystko należy - niech wyp🤬ala na wojnę
ej k🤬a. Bez obrazy sadole ale bez początku historii to sobie możemy zgadywać co tam się odj🤬o.
Na 99 filmów tutaj z takimi sytuacjami ale bez udziału ukraińców w PL to każdy pisze to samo "a co było na początku?" "taki film w połowie to c🤬ja widać co się działo wcześniej" itp.
C🤬j tam wie czy janusza wk🤬iło, że ukrainiec na kasie obsługując sobie coś pogadał w trakcie czy k🤬a 10min kolejka stała bo "dżonjego łolkjera z kraju" wybierali...
Lubię się doj🤬 ale znając cała sytuację a nie koniec akcji.
Widzisz, tu nie chodzi o ocenę kto zaczął, kto ma rację i komu c🤬j w dupę. Tu chodzi o pokazanie, że ludziom już puszczają nerwy. Kończy się powoli eldorado, bo brakuje kasy i ludzie kalkulują co jest przyczyną, z jakiej racji jedni mają lepiej, a drudzy na to lepiej muszą zap🤬lać. Resztę sobie dopowiadają, generalizują, a jak emocje sięgną zenitu, wybuchają jak na tym filmie. Ponoć Polska odpowiedziała na apel i zaczyna deportować widomo kogo wiadomo gdzie. Jeśli to prawda to kwestią czasu jest by prawi i sprawiedliwi sami zaczęli donosić gdzie ukrywają się dezerterzy. Wiem, bo nie będę wyjątkiem.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
NiezmanipulowanyZa Ukraińcami też nie przepadam, ale takie chamstwa to pracujących nie nawidzę,
ej k🤬a. Bez obrazy sadole ale bez początku historii to sobie możemy zgadywać co tam się odj🤬o.
Na 99 filmów tutaj z takimi sytuacjami ale bez udziału ukraińców w PL to każdy pisze to samo "a co było na początku?" "taki film w połowie to c🤬ja widać co się działo wcześniej" itp.
C🤬j tam wie czy janusza wk🤬iło, że ukrainiec na kasie obsługując sobie coś pogadał w trakcie czy k🤬a 10min kolejka stała bo "dżonjego łolkjera z kraju" wybierali...
Lubię się doj🤬 ale znając cała sytuację a nie koniec akcji.
Nie ważne, co się wcześniej odj🤬o. Ważne, że po każdym takim filmiku internetowe patopolaczki dostają patridiotycznej sraczki. A zawsze najwięcej mają do powiedzenia tacy, co żadnego Ukraińca nie znają. Ale wydaje im się, że wiedzą o nich wszystko bo nasłuchali się jakiegoś opłaconego przez kacapów zjeba na youtube.
Widzisz, tu nie chodzi o ocenę kto zaczął, kto ma rację i komu c🤬j w dupę. Tu chodzi o pokazanie, że ludziom już puszczają nerwy. Kończy się powoli eldorado, bo brakuje kasy i ludzie kalkulują co jest przyczyną, z jakiej racji jedni mają lepiej, a drudzy na to lepiej muszą zap🤬lać. Resztę sobie dopowiadają, generalizują, a jak emocje sięgną zenitu, wybuchają jak na tym filmie. Ponoć Polska odpowiedziała na apel i zaczyna deportować widomo kogo wiadomo gdzie. Jeśli to prawda to kwestią czasu jest by prawi i sprawiedliwi sami zaczęli donosić gdzie ukrywają się dezerterzy. Wiem, bo nie będę wyjątkiem.
Haha k🤬a śmieszny jesteś.
Przez pomylenie kaczki brutto-netto z budżetu wyparuje dodatkowe 8 miliardów rocznie ale wy dzbany w przybyszach, z których większość pracuje zaklejając dziurę demograficzną i płaci podatki widzicie problem xddd
Nawet mi was nie żal onuce. Będzie was PIS dymał a wy będziecie krzyczeć o więcej. xddd
Zaczyna się panoszenie ukrów; ciekawe co na to wszyscy ukrofile-antypolacy
Chyba jakiś inny film oglądałeś, kolego. Na tym panoszą się jedynie polaczki.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Jakim trzeba być przegrywem, żeby ci ukraińcy pracę zabrali

K🤬a do niemca to na szparagi zap🤬lają i ukłony biją , nikt szwaba nie wyzywa za miliony ludzi w obozach, media tak zryły banie takim prostym amebą jak ten z filmiku że to przecież byli naziści .
Amebom, nie amebą. K🤬a, tego się uczy w 5 klasie podstawówki!
Ciekawe czy w stosunku do Ukrainek też jest fifa rafa. Im to by pewnie podeszwy butów wylizał z gówna pantofel j🤬y.
Zastanów się co ty piszesz. W temacie gdzie gostek dawał reprymendę UPAdlińskiej szmacie i jej bękartom, to sadolowi obciągacze banderowskiego pęta pisali, że do chłopa by nie wyskoczył, bo by się bał. Ten wyskoczył, więc jest pantoflem

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówej k🤬a. Bez obrazy sadole ale bez początku historii to sobie możemy zgadywać co tam się odj🤬o.
Cokolwiek by się odj🤬o takiego zachowania w sklepie nie tłumaczy nic, no chyba że ten ukraiński kasjer/sprzedawca(?) zaczął bluzgać na tych awanturujących się, ale to jest mega wątpliwe.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.