Zaczyna się panoszenie ukrów; ciekawe co na to wszyscy ukrofile-antypolacy
Kolejny zapijaczony ryj, wielki polski pan. Wstyd mi k🤬a, że takie gówno nazywa się Polakiem. Są poj🤬i Ukraińcy i są też normalni, pracujący Ukraińcy - ktoś kto tego nie ogarnia jest tak samo zj🤬y jak ten ochlapus.
Niedaleko mnie jest jeziorko, czasem się tam przechadzam. Często siedzą tam "nasi bracia", trzech samców w wieku poborowym i jedna samica. Jak na banderów są bardzo spokojni, tylko chleją i drą ryje. Za każdym razem gdy obok nich przechodzę, to nucę sobie pod nosem "baćko nasz bandera" [żeby nie było, że taki ze mnie chojrak i chciałbym się z nimi wszystkimi nap🤬lać (po prostu zawsze jak ich widzę, to najpierw przekładam kozik z plecaka do kieszeni)], ale udają, że nie słyszą.
Spójrz w górę, to wina Januszów.
edit: no i jeszcze w dół - pinki też musiał dorzucić swoje 3 kopiejki.
pinki, widzę, że nadal odp🤬lasz swoje stare numery i sam sobie stawiasz piwka.
sirmlcs napisał/a:
Zaczyna się panoszenie ukrów; ciekawe co na to wszyscy ukrofile-antypolacy
Spójrz w górę, to wina Januszów.
edit: no i jeszcze w dół - pinki też musiał dorzucić swoje 3 kopiejki.
pinki, widzę, że nadal odp🤬lasz swoje stare numery i sam sobie stawiasz piwka.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Jesse.Pinkman napisał/a:
Kolejny zapijaczony ryj, wielki polski pan. Wstyd mi k🤬a, że takie gówno nazywa się Polakiem. Są poj🤬i Ukraińcy i są też normalni, pracujący Ukraińcy, jak ktoś tego nie ogarnia to jest tak samo zj🤬y jak ten ochlapus.
Nikogo nie obchodzi kim jest twój stary
ej k🤬a. Bez obrazy sadole ale bez początku historii to sobie możemy zgadywać co tam się odj🤬o.
Na 99 filmów tutaj z takimi sytuacjami ale bez udziału ukraińców w PL to każdy pisze to samo "a co było na początku?" "taki film w połowie to c🤬ja widać co się działo wcześniej" itp.
C🤬j tam wie czy janusza wk🤬iło, że ukrainiec na kasie obsługując sobie coś pogadał w trakcie czy k🤬a 10min kolejka stała bo "dżonjego łolkjera z kraju" wybierali...
Lubię się doj🤬 ale znając cała sytuację a nie koniec akcji.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Na 99 filmów tutaj z takimi sytuacjami ale bez udziału ukraińców w PL to każdy pisze to samo "a co było na początku?" "taki film w połowie to c🤬ja widać co się działo wcześniej" itp.
C🤬j tam wie czy janusza wk🤬iło, że ukrainiec na kasie obsługując sobie coś pogadał w trakcie czy k🤬a 10min kolejka stała bo "dżonjego łolkjera z kraju" wybierali...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Gdzie film z zewnątrz? Chyba ruski czy tam ukry zebrały bęcki:) i dobrze
VeIture napisał/a:
ej k🤬a. Bez obrazy sadole ale bez początku historii to sobie możemy zgadywać co tam się odj🤬o.
Chyba chodziło o to że ukro szmata sobie gadała z ukrem na kasie, a polaki się wk🤬iły; na to chyba kierowniczka czy ta szmata powiedziała że oni przecież wybierali łiski to czemu robią problem

K🤬a do niemca to na szparagi zap🤬lają i ukłony biją , nikt szwaba nie wyzywa za miliony ludzi w obozach, media tak zryły banie takim prostym amebą jak ten z filmiku że to przecież byli naziści .
U mnie w pracy jest z 500 Ukraińców na produkcji. Część jest poj🤬e, część wk🤬iajaca, część w porządku i bardzo w porządku.
Tak jak wszędzie .
Tak jak wszędzie .