Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
🔥 Hobby - teraz popularne
NietoperzowyToperz 2013-08-08, 0:11 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Olasty 2013-08-08, 0:15
o co pojszło?
Zgłoś
Sutowendlin 2013-08-08, 0:15 59
Ty chyba nie ogarnąłeś filmu.

Gość wyskakuje z bronią, jeden chce na niego skoczyć i drugi to samo. Ten z bronią się odwraca więc ten z lewej daje fikołka i wpada na grubego, w tym czasie zdezorientowany napastnik odwraca się tyłem do Bohatera a ten wali go z zaskoczenia przez co napastnik niema szans.
Ot co.
Zgłoś
NietoperzowyToperz 2013-08-08, 0:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sard 2013-08-08, 0:27 27
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 1:15
A kto strzelał do tego zamachowca, policja?
Zgłoś
hejcior 2013-08-08, 1:48 4
@Up
A co, ty z tych co wszędzie słyszą strzały?
Zgłoś
jacek44 2013-08-08, 3:40 1
Nie mogę ogarnąć jednego - czemu przed obezwładnieniem tego gościa, jeden przypadkowy koleś wjeżdża z fikołka w nogi drugiemu przypadkowego kolesiowi?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 3:54 1
jacek44 napisał/a:

Nie mogę ogarnąć jednego - czemu przed obezwładnieniem tego gościa, jeden przypadkowy koleś wjeżdża z fikołka w nogi drugiemu przypadkowego kolesiowi?

Myślę, że ci obaj chcieli go obezwładnić od tyłu, ale "zamachowiec" odwraca się i mierzy z pistoletu w ich stronę i jakoś odruch sprawił, że zamiast szarży na wprost uzbrojonego przeciwnika ten z lewej postanowił odstawić jakiś fikołki, aby uniknąć kuli, a drugi stracił równowagę, nogi z waty no i mamy akcję niczym w WWE.
Zgłoś
Tunechi 2013-08-08, 8:01
0:37 słychać strzały
Zgłoś
Gszysztow 2013-08-08, 8:57
Zgłoś
kikutnik666 2013-08-08, 9:50
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 10:50 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 11:06 3
jeden z lepszych Polskich filmów jaki ostatnio widziałem - fikołki, koziołki, zmiany akcji, broń, piski, laseczki. Fajny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem