14-06-2019 Samolot rosyjskiej linii lotniczej "Aerofłot" wylądował awaryjnie w Warszawie. Maszyna leciała z Barcelony do Moskwy. - Przyczyną było niepokojące zachowanie pijanego Rosjanina który stwarzał zagrożenie lotu i nie chciał się podporządkować poleceniom załogi.
Załoga postanowiła awaryjnie lądować w Warszawie i poprosiła Polską Służbę Celną o interwencję...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2019-06-21, 17:43
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Przyczyną było niepokojące zachowanie pijanego Rosjanina który stwarzał zagrożenie lotu i nie chciał się podporządkować poleceniom załogi.
Ale masło maślane...
No i kominiarze pozamiatali ruskim ciulem. Ależ mnie się to podoba.
Piękne wejście naszych z antyterrorystycznej
Powinien krzyczeć Polaki mnie biją!!! Ruski Jan Maria Rokita.
Cwaniaki 3 na 1 pijanego.
Bodnar już wyraził niezadowolenie i stanął w obronie awanturującego się?
Nie wiem o co całe zamieszanie. Pan wyrażał miłość do wszystkich, a panowie w kominiarkach go przytulili i pogłaskali.
konto usunięte
2019-06-21, 19:18
Hmm... a nie dało rady na szybko posadzic kilka brzóz przy pasie do lądowania?
Piękna akcja aż miło popatrzeć Brawo ANTKI
To żadne AT geniusze -.- wyraźnie macie opisane że służba celna, ale stawiałbym na granicznych. Nie każdy funkcjonariusz w kominie to AT-ek
a on po spansku tolka gawarił
Wzorcowo zawinęli kacapa