Zobaczcie jakie nowości szykuje fejsbuk:
Materiał sprzed pół roku, nie korzystam z fb, więc czy to już u nas weszło?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-31, 23:41
twarzoksiazka to prywatna firma i moze sobie robic co chce, to przeciez swiete prawo wlasnosci, nikt na sile tam nikogo nie trzyma, ani nie kaze wlasnych danych umieszczac. kto jak kto ale ty powinienes to rozumiec

nie podoba sie komus to nie musi miec tam konta
konto usunięte
2014-01-31, 23:51
kto by Was chciał szukać

za to można łatwo odpowiednią duperę w okolicy namierzyć
mare30ks,
Dokładnie tak.
Dlatego ciągle się dziwie ludziom, którzy piszą swoje biografie na tej stronie.
Głupich nie trzeba inwigilować, daj im portal społecznościowy i będziesz wiedział o nich wszystko ^^
konto usunięte
2014-02-01, 3:11
Na FB jest o nas tylko tyle informacji ile tam zamieścimy, więc jeśli się czegoś wstydzisz albo uważasz, że internet is serious shit to może FB nie jest dla ciebie.
konto usunięte
2014-02-01, 3:26
Twórcy filmiku wydaje się, że facebook go inwigiluje wprowadzając takie funkcje. Nie rozumiem tego, nie płaci żadnego abonamentu i korzysta z facebooka za darmo. Jeżeli coś się nie podoba to nikt nikogo tam nie trzyma. Pozdrawiam.
konto usunięte
2014-02-01, 4:12
Epuls, Fotka, MySpace, Nasza Klasa... Deja vu? Dziwne? Chcesz? Masz to naraz w jednym miejscu. Chcesz mieć znajomych z liceum, z którymi nie masz znajomych? Ok! Płać. Znajdź w tym cel.
Znajdę kobietę mojego życia. Wreszcie! =)))
konto usunięte
2014-02-01, 6:06