@Kogucik_Bałamucik: dobra dobra.
I prawidłowo, już za niedługo Hiszpanie wycofają się z produkcji - jambon...
swoją drogą dobra ale wolę włoską, bardziej mi podchodzi.
Co to za gówno gdzie jest k🤬a towar z gazetki ja się pytam
Sieste se zrobił , tam to jeden c🤬j i tak ciapate praktycznie. Daja sie dymać w dupe jak i włosi z temperamentem swoim słynnym haha
heh, nie da się dać 20go piwa hahahahahahah
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Za parę dni Hiszpoanie napiszą, że to wina Polaków, bo stamtąd przywieziono ogień.
Inzynier dowiódł, że od czerwonego mięsa płonie planeta
Spalić wszystkich inżynierów.
podpis użytkownika
Sam sram w tamten dzban.
Ciekawe jakbym w takiej sytuacji wj🤬 mu podwójną dawkę 9mm podskórnie na uspokojenie...
To jest Makembne Ubrugu, światowej klasy specjalista ds. analizy i rozprzestrzeniania się ognia. Przeprowadził analizę bezpieczeństwa rozprzestrzeniania się ognia w tym sklepie. Niech Was jednak nie zwiedzie jego imponujący tytuł – swoje ekspertyzy rozwijał, uciekając przed płomieniami w rodzinnej wiosce, gdzie piekł kozy w tak niekontrolowany sposób, że nawet współplemieńcy bali się interweniować. Jego unikalne podejście do problemu opiera się na teorii: 'Gdzie jest ogień, tam ja już byłem wcześniej'. Makembne ma również dar wprowadzania środków bezpieczeństwa, takich jak strategiczne rozmieszczenie misek z wodą, które podobno w jego kraju uchodzą za zaawansowaną technologię, wręcz czary. Jak sam mówi, jego 'afrykańska intuicja' pozwala przewidzieć pożary z dokładnością do trzech dni, co w połączeniu z umiejętnością biegania na 100 metrów daje niezrównaną skuteczność ewakuacji. Warto też wspomnieć, że swoje raporty sporządza w ojczystym języku, który w tajemniczy sposób przypomina bębnienie w kodzie Morse'a, co czyni je niemal niemożliwymi do odczytania.
Da się uprawiać bawełnę pod Madrytem???
Pierwszy w europie biały batalion polujący na ciapsów zdobędzie miliardy na swoją działalność.