Ot taki dzisiaj nagłówek rzucił się mi w oczy

Afrykański inżynier postanowił odkurzyć swoją wiedzę szkolną i idąc naszym tropem cofania zegarków, cofnął swój o jakieś 25 lat
źródło: polsatnews.pl , jak na screenie
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie."
~Słoń, Bajters
Ktos ma foto tego inzyniera?
lokal.szczecin napisał/a:
Ktos ma foto tego inzyniera?
znalezione na twitterze.
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie."
~Słoń, Bajters
Dobrze ze oni wyszli z UE to sa debile frajerzy ktorych powinnismy golic im plujesz w ryj a oni twardo ze pada.
podpis użytkownika
Szukajcie a znajdziecie
a1lp2ha3 napisał/a:
Dobrze ze oni wyszli z UE to sa debile frajerzy ktorych powinnismy golic im plujesz w ryj a oni twardo ze pada.
Oni właśnie przez ten bajzel wyszli z Unii u nas takie kwiatki to mokry sen lewactwa i tylko czekać aż stanie się rzeczywistością
hahahahah 15 latek może i tak , ale 30 lat temu

To jakiś j🤬y pedofil.
Przeciąć go w pół i policzyć słoje.
Tego hebanowego księcia proponuję przepiłować i sprawdzić, ile ma słojów w środku.
podpis użytkownika
Oferuję słodkie kotki w zamian za inne słodkie kotki
S................r
2020-10-25, 14:27
Gość naprawdę ma 15 lat, przed urzędnikami potwierdziły to jego dzieci i wnuczęta.
Wincej tego gówna eksportować trzeba do Europy
lewacka karuzela sp🤬olenia kreci sie coraz szybciej
"Wiek to tylko konstrukt społeczny. Jeśli identyfikuje się na 15 lat, to właśnie tyle ma. Jak mówicie inaczej, to jesteście nietolerancyjni i trzeba was pozamykać w obozach".
Miałem kolegę, który już w gimnazjum zaczął łysieć. Jak się spotkaliśmy rok po zakończeniu gimbazy to miał już ewidentne na pierwszy rzut oka ślady łysienia, a nim skończył liceum to był praktycznei łysy. Zdarza się! ja zacząłem siwieć w wieku 18 lat. Też bywa!
SuchyHarry napisał/a:
znalezione na twitterze.
Wyjątkowo brzydkie dziecko
podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
P🤬lone lewactwo, tfuu k🤬a... brzydzę się tym...